- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Document oficial. George Tuță a fost declarat câștigător la Sectorul 1

14 Jun, 09:56 • Bumbeneci Diana
S-a încheiat epopeea: George Tuță a fost declarat câștigător la Sectorul 1. Documentul care atestă oficial înfrângerea lui Clotilde Armand.
Document oficial. George Tuță a fost declarat câștigător la Sectorul 1

George Tuță a primit confirmarea oficială că este câștigătorul atele din procesele-verbale ale tuturor secțiilor de votare din Sectorul 1 au fost procesate și candidatul PSD-PNL, George Tuță, a fost declarat câștigător.

Rezultatul final înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă după finalizarea verificării secțiilor este George Tuță 35.910 de voturi, Clotilde Armand 35.237 de voturi.

George Tuță își clamează victoria

„Am încheiat un proces electoral intens, care s-a derulat sub semnul corectitudinii și al atenției pentru integritatea rezultatelor. După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunțate de noi încă de luni dimineață, după numărătoarea paralelă: cetățenii sectorului au votat pentru schimbare!”, scrie joi, pe pagina sa de Facebook, George Tuță.

Citește și: Dreptate finală pentru Sectorul 1! Clotilde Armand pleacă acasă! Câștigătorul alegerilor este oficial George Tuță

 

Numărătoarea voturilor pentru George Tuță
Numărătoarea voturilor pentru George Tuță

Citește și: Imperiul „Clotilde Armand” este în cădere liberă. George Tuță, câștigătorul alegerilor din Sectorul 1: „Diferența între mine și dna Armand este de 681 de voturi”

Noul primar care va intra în funcție în luna septembrie a ținut să le mulțumească zecilor de reprezentanți și observatori, celor care au numărat, predat, apărat sacii cu voturi și care s-au asigurat că voturile sunt respectate, care nu au dormit și au fost ținuți în caniculă și umiliți de o organizare defectuoasă a procesului electoral. La fel ca la alegerile din 2020, Sectorul 1 a avut printre cele mai problematice secții de vot.

„Voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate”

„Le mulțumesc votanților mei pentru încrederea acordată, încă o dată le spun că nu voi dezamăgi așteptările investite în mine. Vreau să mulțumesc și votanților care au avut altă opțiune. Ei au contribuit prin votul lor la consolidarea unui climat democratic normal în orice comunitate. Vreau să le transmit că voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate, indiferent de opțiunile politice individuale”, spune Tuță.

Vezi și: Clotilde Armand a fost trimisă acasă de corporatiști! Cum arată rezultatele secțiilor de vot în care românii au votat pentru schimbarea la Sectorul 1

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult