- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Două dintre cele mai accesibile Smart TV-uri din Auchan. Prețurile sunt sub 700 de lei

01 Oct, 19:39 • Amarie Giorgiana
Smart TV-urile sunt din ce în ce mai căutate de români datorită multiplelor funcționalități la un preț accesibil. Două dintre cele mai accesibile se regăsesc în Auchan.
Două dintre cele mai accesibile Smart TV-uri din Auchan. Prețurile sunt sub 700 de lei

Smart TV-urile sunt din ce în ce mai căutate de români datorită multiplelor funcționalități la un preț accesibil. Două dintre cele mai accesibile se regăsesc în Auchan, potrivit Go 4 it.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unui Smart TV cu diverse specificații, dar nu doriți să treceți de bugetul de 700 de lei, să știți că există două opțiuni. Ambele sunt disponibile la prețuri convenabile.

Cele mai accesibile Smart TV-uri din Auchan. Cât costă două dintre modele

Smart TV-urile au prins din ce în ce mai multă popularitate și devin nelipsite din casele românilor. Asta, pentru că pot fi folosite atât pentru posturi TV, cât și pentru muzică, filme sau seriale, opțiunile de conectare la Netflix sau Youtube fiind disponibile. Mai jos aveți o listă cu două astfel de televizoare, disponibile în magazinele Auchan, la prețuri mai mult decât decente.

Televizorul LED Smart Android Vivax 32LE21K este un model care surprinde prin raportul dintre calitate-preț. Are o diagonală de 80 cm și o rezoluție HD bună (1366×768), fiind dotat și cu sistemul de operare Android 11, astfel devenind ușor de utilizat și adaptabil nevoilor zilnice.

Designul vine cu toate elementele pentru experiența unei vizionări plăcute. Acesta include conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, suport pentru Netflix și Youtube, iar funcția de căutare vocală Google vă ajută să navigați rapid prin aplicații și conținut. Mai mult, sunetul oferit de tehnlogia Dolby Digital vine cu o audiție clară și puternică.

Citește și: Cât curent consumă pe zi o centrală termică, un frigider, telefonul, mașina de spălat, TV, smartphone-ul. Greşelile care cresc factura cu 50%

Prețul acestui smart TV este de doar 649 de lei și poate fi testat înainte de livrare.

Al doilea televizor regăsit la un preț accesibil în Auchan este LED Smart Android TCL 32S5400A. Modelul are o diagonală de 80 cm și o rezoluție HD (1366×768), însă, ceea ce atrage atenția este procesorul Quad Core, care asigură o navigare rapidă prin aplicații și un răspuns prompt la comenzi. Tehnologia Dolby Digital Plus oferă o experiență vizuală și audio plăcută, iar conectivitatea este excelentă, fiind dotat cu Wi-Fi și Bluetooth, dar și cu multiple porturi HDMI și USB, facilitând conectarea la diverse dispozitive externe.

Prețul televizorului este de 699 de lei, fiind astfel accesibil pentru cei care vor să aibă în casă un smart TV modern, fără a exagera cu bugetul.

Citește și: Noua tendință în rândul generației Z: închirierea produselor electronice. Cât te costă să închiriezi un telefon, un laptop sau un televizor