- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Engie, anunț de ultimă oră. Se întâmplă pe 24 iunie. Sunt vizați toți clienții

23 Jun, 12:38 • Bumbeneci Diana
Engie, cel mai mare distribuitor de gaze din România, anunț de ultimă oră pentru mii de cetățeni. Se întâmplă pe data de 24 iunie, pe tot teritoriul țării.
Engie, anunț de ultimă oră. Se întâmplă pe 24 iunie. Sunt vizați toți clienții

Recent, Engie a transmis un anunț important pentru toți clienții săi din România. Cel mai mare furnizor de gaze naturale din țară, cunoscut de pe facturile multor consumatori, a dezvăluit planurile sale pentru 24 iunie. În ziua de Rusalii, compania va opera după un program special. Doar un singur centru va fi deschis. Pentru cei care nu pot ajunge la acest centru, vor exista alte opțiuni disponibile.

Conform informațiilor oferite de Engie, luni, 24 iunie, de Rusalii, call-center-ul nu va fi disponibil. În cazul în care apar probleme în locuințe, românii nu vor putea contacta serviciul telefonic de asistență. În consecință, aceștia vor trebui să aștepte până pe 25 iunie, chiar și pentru urgențe, sau să trimită cereri online. Singurul loc unde clienții pot discuta direct cu un reprezentant al companiei va fi la centrul din Băneasa Shopping City, București.

„Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE Romania vor fi închise luni, 24 iunie, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial. De asemenea, serviciul de call-center național va fi indisponibil. Clienții pot transmite solicitări online, prin intermediul formularului de contact și poate fi accesat direct pe site-ul companiei”, a transmis compania, prin intermediul unui comunicat.

Engie
Engie

Ce variante au clienții

Românii care au contract cu distribuitorul de gaze vor avea și șansa de a afla informații utile din aplicația MyENGIE. Cine nu o are, o poate descărca gratuit din App Store, pentru telefoanele iPhone, de la Apple sau din Google Play, pentru cei care au telefoane Android. Din data de 25 iunie, se revine la programul normal: de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-20:00, la numărul de telefon 021.9366.

„Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. Începând de marți, 25 iunie, centrele de relații cu clienții și serviciul de call-center revin la programul uzual de funcţionare, disponibil pe engie.ro”, mai transmite compania.

Vezi și: Apar noi bani în România. BNR lansează o monedă în a doua zi de Rusalii. Ce valoare va avea

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult