- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este incredibil cum a reușit o româncă să câștige sume impresionante de bani în Franța. „Dacă nu-i dai bani, nu se dă la o parte…”

07 Jun, 18:50 • Fundeanu Madalina
Metoda bizară prin care o româncă a reușit să producă o mulțime de bani în Franța. Gestul bizar al femeii i-a lăsat pe mulți fără cuvinte! 
Este incredibil cum a reușit o româncă să câștige sume impresionante de bani în Franța. „Dacă nu-i dai bani, nu se dă la o parte...”

Din ce în ce mai mulți români își părăsesc țara și pleacă peste hotare pentru o viață mai ușoară. Din păcate, mulți sunt dispuși să facă orice pentru sume mari de bani, iar munca cinstită nu se numără în unele cazuri printre opțiunile lor. În Franța, o femeie a găsit o metodă bizară pentru a face bani, însă i-a mers ca pe roate, conform Cancan.ro.

Cum a reușit o româncă să producă bani în Franța. Gestul bizar al femeii i-a lăsat pe mulți fără cuvinte!

Un tânăr din România și-a petrecut vacanța în Franța, dar a dat de o româncă de etnie romă care se băga în pozele turiștilor, pentru ca aceștia să-i ofere mărunțiș. Bărbatul a tras-o imediat la răspundere pe femeie pentru fapta ei.

Românii au fost întotdeauna creativi, iar acest lucru este bine cunoscut Foarte mulți s-au dus în străinătate pentru un trai mai bun, muncesc pe brânci să-și câștige pâinea într-un mod onest.

Pe de altă parte, există și persoane care apelează la diverse metode de înșelătorie pentru a câștiga bani mai ușor. Foarte mulți cerșetori români se află peste hotare, iar unii dintre ei au ajuns să recurgă la metode bizare.

Ai mai putea citi: De necrezut! Cum a scăpat un cerșetor de 72 de ani din Sibiu de amendă. Polițiștilor nu le-a venit să creadă!

bani cerșetorie
bani cerșetorie

Acesta este și cazul unei femei de etnie romă care și-a găsit un loc de „muncă” ofertant în Franța, în urma căruia câștigă sume impresionante. Femeia a descoperit o nouă schemă prin care poate determina lumea să-i dea bani, fără să fie nevoie să ceară.

Mai exact, femeia se bagă în pozele turiștilor, iar dacă aceștia vor să scape de ea atunci trebuie să o plătească. A devenit o adevărată „afacere” pentru această femeie să se așeze în fața unui obiectiv turistic și să nu se miște din loc  în timp ce turiștii își fac poze. În cazul în care nu vor să fie deranjați, să scoată banii!

Așadar, s-a întâmplat ca un tânăr din România să treacă prin fața Catedralei Notre-Dame din Strasbourg și să o surprindă „la muncă” pe femeia din România. În vreme ce alte două turiste încercau să-și facă fotografii, femeia respectivă nu se mișca din loc.

„Uitați și voi românisme. O vedeți pe doamna de acolo? Stă și cere bani și se bagă în pozele fetelor. Dacă nu-i dai bani, nu se dă la o parte, stă acolo să-ți strice poza”, spune cel care filmează.

„Ce faceți, doamnă? Stricăm pozele? E frumos așa?”, o întreabă un român.

Pentru ca „afacerea” să funcționeze, femeia ținea în mână un pahar pentru ca turiștii să-i lase bani dacă vor ca ea să nu apară în pozele lor.

„Suntem români, dar nu se face așa, dacă vreau o poză aici, o fac pe domeniul public”, a mai spus bărbatul.

Vezi și: Câți bani poate câștiga un cerșetor român în Olanda. Un om al legii olandez, exasperat de conaționalii noștri: „Nu le daţi nimic!”