- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Unde poți merge alături de copilul tău pe 1 iunie 2024. Lista celor mai distractive evenimente din România pentru cei mici

27 May, 18:02 • Fundeanu Madalina
Bucurii pentru copii de 1 iunie 2024! Iată o listă cu cele mai interesante evenimente din România, care au loc de Ziua Internațională a Copilului, pe care nu trebuie să le ratezi!
Unde poți merge alături de copilul tău pe 1 iunie 2024. Lista celor mai distractive evenimente din România pentru cei mici

Doar câteva zile ne mai despart de Ziua Internațională a Copilului, prilejul perfect pentru cei mici de a participa la tot felul de activități și evenimente distractive. 1 iunie 2024 a fost declarată zi liberă de la stat, astfel că părinții pot petrece timp de calitate alături de copiii lor. Iată câteva locuri în care puteți merge pentru a vă bucura din plin de această zi specială!

Evenimente pe data de 1 iunie 2024, în București

Sâmbătă, pe data de 1 iunie 2024, la Berăria H din Capitală au loc ateliere, activități și spectacole interactive pentru copii. Accesul se face de la ora 10:00, iar un bilet costă doar 10 lei. Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize, cum ar fi animatori, un urs de plus gigant și mascote pregătite pentru sesiuni foto distractive, face painting și modelaj cu baloane, dar și un spectacol de teatru interactiv „Dumbo cel isteț”.

De asemenea, contra cost, copii pot participa și la ateliere cu diverse tematici, cum ar fi: desen pe figurine de ipsos, atelier de șah, atelier de desen cu ciocolată, atelier de bentite si papioane, atelier de programare distractivă, atelier de origami, pictură pe conuri de brad, slime și multe altele.

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii și părinții sunt invitați să participe la cea de-a opta ediție a Festivalului Opera Copiilor. Evenimentul promite multe surprize și activități distractive în fiecare vineri între orele 16-21, precum și sâmbătă și duminică între orele 10-21, până pe 9 iunie.

Accesul la festival este gratuit, iar participarea la anumite activități se face cu tichete OCC, disponibile la Magazinul OCC din locație. Costul unui tichet este de 3 lei. Activitățile în aer liber includ: atelierele de creație, Aventura Parc, Grădina cu Fluturi, Tech Area, Madrigal for Babies și Orășelul Bebelușilor.

Festivalul Opera Copiilor
Festivalul Opera Copiilor

Ai mai putea citi: TAROM oferă bilete de avion GRATUITE pentru o categorie de persoane! Cine sunt norocoșii care pot profita de super oferta de 1 iunie

Evenimente pe data de 1 iunie 2024, în Brașov

De Ziua Internațională a Copilului, cei de la Brașov Marathon organizează o mulțime de activități pentru copiii de diferite vârste, cum ar fi vânătoare de comori, jocuri interactive, Olimpiada Himalaya Travel, atelier de pictură pe față sau Cursa Copiilor, un maraton de alergat pentru cei mici.

Aerodromul Ghimbav invită toți copiii să exploreze minunata lume a aviației. De 1 iunie, cei mici pot să descopere cum arată interiorul unui avion și să înțeleagă tehnica de zbor de la profesioniști. La acest eveniment puteți găsi: o expoziție statică a tehnicii de zbor, demonstrații și desfășurarea unei zile normale de zbor, surprize si activități pentru copii, food court, spatii de joacă pentru cei mici.

Aerodromul Ghimbav de 1 Iunie
Aerodromul Ghimbav de 1 Iunie

Evenimente pe data de 1 iunie 2024, în Constanța

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00, la Pavilionul Expozițional Constanța, are loc un spectacol inedit pentru copii, cu intrare liberă. Evenimentul va fi deschis de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, cu o paradă a personajelor de basm și spectacolul „Privighetoarea”, după Hans Christian Andersen, în regia lui Vitalie Drucec. Mai târziu, de la ora 19:00, are loc și un concert cu Bibi, una dintre artistele îndrăgite de cei mici. Accesul este liber pentru toată lumea.

De la ora 17,00 până la ora 20,00, Piaţeta Perla se va transforma într-un loc de joacă pentru copii, cu muzica, dans şi multă distracţie. Cei mici sunt așteptați cu momente de teatru de păpuşi, magie, baloane colorate și face painting. Mai târziu, distracţia se mută în Piaţeta Cazino, unde, de la ora 20,30, va începe concertul susţinut de YNY Sebi, iar apoi va cânta trupa Voltaj.

Concerte pentru copii de 1 Iunie
Concerte pentru copii de 1 Iunie

Vezi mai multe știri: Top 10 destinații de vacanță în care poți cheltui pe avion și cazare maxim 400 de euro 2 persoane