- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Finala Cupei României la fotbal feminin 2024. Când se vor duela Universitatea Cluj și FK Csikszereda

05 Jun, 09:15 • Adrian Popovici
Finala Cupei României la fotbal feminin se va juca pe data de 8 iunie 2024, începând cu ora 19:00. Meciul se va juca între Universitatea Cluj și FK Csikszereda
Finala Cupei României la fotbal feminin 2024. Când se vor duela Universitatea Cluj și FK Csikszereda

Se apropie finala Cupei României la fotbal feminin, un eveniment mult așteptat care va aduce împreună iubitorii acestui sport pentru a celebra încheierea sezonului într-un meci spectaculos. Finala va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf din București, pe data de 8 iunie 2024, începând cu ora 19:00. Arena bucureșteană, „casa” Naționalei Feminine de Fotbal a României, va găzdui din nou acest eveniment, așa cum a făcut-o și în sezoanele 2021/22 și 2022/23, notează Kanal D.

În cadrul Ședinței de Comitet Executiv din 24 aprilie 2024, a fost aprobată oficial utilizarea Stadionului CNS „Arcul de Triumf” pentru finala Cupei României la fotbal feminin din acest sezon. Meciul decisiv va aduce față în față echipele Universitatea Cluj și FK Csikszereda, conform anunțului făcut de SuperLiga Feminină pe pagina sa oficială.

Pentru a urmări acest eveniment deosebit, biletele sunt disponibile atât online, cât și la casele de bilete de lângă stadion. Prețurile sunt accesibile, astfel încât un bilet la tribuna I sau tribuna a doua costă 10 lei, iar un bilet în zona VIP este de 50 de lei.

Copiii cu vârsta de până la 14 ani beneficiază de acces gratuit finala Cupei României la fotbal feminin, dar este necesară introducerea datelor acestora în comandă pentru a li se elibera bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se va face doar pe baza unui bilet valabil și a unui act de identitate.

Finala Cupei României la fotbal feminin 2024
Finala Cupei României la fotbal feminin 2024

Te-ar putea interesa și: Oferta incredibilă refuzată de o nouă stea a fotbalului european. În cât timp ar fi câștigat fotbalistul 50 de milioane de euro

Turneul final al junioarelor U17 va avea loc în același timp cu finala Cupei României la fotbal feminin

În aceeași perioadă, se va desfășura și turneul final al competiției dedicate junioarelor U17, care va avea loc în perioada 6-7 iunie la Alba Iulia, pe Stadionul Cetate. Cele mai bune patru echipe din campionatul național se vor confrunta pentru a obține trofeul. În 2023, această competiție a fost câștigată de junioarele Politehnicii Timișoara.

Tot pe data de 3 iunie, la sediul Federației Române de Fotbal, s-a stabilit data de începere a noului sezon din SuperLiga Feminină, care va începe pe 25 august 2024. Competiția va continua cu același format, cele opt echipe urmând să joace în sistem tur-retur până la finalul anului. În 2025, primele patru echipe vor merge în play-off, iar următoarele patru în play-out. Programul competițional exact va fi comunicat înainte de startul noului campionat de fotbal feminin.

Citește și: Cum a ajuns Alex Chipciu dator vândut, deși câștiga o avere din fotbal: „Cheltuiam, nu țineam”