- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Pavăl se pregătesc să dea un tun în afaceri! Noul plan al antreprenorilor privind imperiul Dedeman

03 Jul, 12:18 • Fundeanu Madalina
Surpriză în sectorul imobiliar! Frații Pavăl se pregătesc să dea o nouă lovitură în afaceri.
Frații Pavăl se pregătesc să dea un tun în afaceri! Noul plan al antreprenorilor privind imperiul Dedeman

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, investesc acum într-un alt domeniu care nu are nicio legătură cu activitățile de la momentul actual. Adrian și Dragoș Pavăl au decis să se alăture sectorului imobiliar, conform Bugetul.ro.

Cei doi frați se pregătesc să dea un tun imobiliar „DEDEMAN Campus”, realizat la intrarea în cartierul Șerbănești, pe malul Bistriței, ce va avea o suprafață de 70.000 de mp.

Surpriză în sectorul imobiliar! Frații Pavăl se pregătesc să dea o nouă lovitură în afaceri

Frații care dețin imperiul Dedeman vor să dea o nouă lovitură în afaceri, dar de data aceasta nu pe piața de bricolaj cum poate era de așteptat. Cei doi s-au hotărât să intre în sectorul imobiliar.

„DEDEMAN Campus” este un nou complex urbanistic din cartierul Șerbănești și va avea, conform documentelor, blocuri de locuințe, spații comerciale, un centru comercial, zone de agrement cu fântâni arteziene, dar și spații de joacă.

Ai mai putea fi interesat și de: Salarii de până la 10.000 de lei la Dedeman! Câți bani oferă frații Pavăl tuturor angajaților din firmă. Se fac angajări! 

Frații Pavăl
Frații Pavăl

Mai precis, proiectul gigant prevede ridicarea unui hotel de 10 etaje și a unei clădiri de birouri de 8 etaje, cu spații comerciale la parter. Spațiile verzi generoase vor exista la tot pasul. Mai mult decât atât, pe timpul iernii va exista și un patinoar.

În plus, în partea opusă a terenului, va fi ridicată o altă clădire de birouri în spatele căreia se vor afla 4 blocuri de 11 etaje, dar și un centru comercial.

Încă nu se știe o dată exactă la care se va finaliza complexul urbanistic al fraților Pavăl. La momentul actual, societatea așteaptă obținerea acordurilor și documentațiilor necesare pentru a putea începe lucrările.

Planul urbanistic zonal a fost votat de Consiliul Local. Acum, urmează obținerea avizelor necesare pentru autorizația de construcție.

Acum câteva zile, compania deținută de către cei doi antreprenori a depus solicitarea pentru avizul de mediu, care demonstrează că se va construi campusul în zonă

„SC DEDEMAN SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire clădire mixtă cuprinzând funcțiuni birouri, spații comerciale, servicii, anexe; drumuri auto, parcări, trotuare, alei pietonale, amenajări peisagistice, spații verzi; Utilități și racorduri utilități, post trafo și punct de conexiune; Împrejmuire; Organizare de șantier; Operațiuni notariale’’ propus a fi amplasat în Bacău, bulevardul Unirii, nr. 54, 78A, 80, strada Tecuciului”.

Citește și: Lovitură de proporții pentru frații Pavăl! Dedeman se confruntă cu pierderi uriașe: profitul companiei a scăzut la 1,5 miliarde lei în 2023