- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Gabriela Cristea stârnește reacții în online! Prezentatoarea dezvăluie prețul ciocolatei Dubai

03 Oct, 17:45 • Mălureanu Rebecca
Gabriela Cristea a stârnit reacții în online după ce a dezvăluit prețul renumitei ciocolate Dubai. Mai jos poți afla suma pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru 450 de grame.
Gabriela Cristea stârnește reacții în online! Prezentatoarea dezvăluie prețul ciocolatei Dubai

Gabriela Cristea divulgă în online prețul ciocolatei cunoscute de toata lumea.  450 de grame costă 90,00 de lei! Internauții nu s-au putut abține de la comentarii care mai de care pe site-ul vedetei.

Ciocolata Dubai preperată de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a început să prepare renumita ciocolată Dubai, postând pe profilul ei de Facebook, un videoclip în care a spus că produsul poate fi achiziționat de pe site-ul său. Aceasta a divulgat și prețul ciocolatei, având în vedere că ingredientele sunt destul de scumpe și calitative. Așadar, 450 de grame costă 90,00 de lei.

Urmăritorii vedetei nu și-au putut potoli comentariile, majoritatea fiind de părere ca aceasta este foarte scumpă!

„480 de grame…118 lei plus curier…cred că trăiți pe altă planetă”,

„Arată foarte bine, dar mi se pare scumpă”,

„Arată bine pentru cine își permite. Sunt scumpe, cu banii aceștia cumpăr un kilogram și jumătate de prăjituri”

Gabriela Cristea preparând ciocolata Dubai
Gabriela Cristea preparând ciocolata Dubai

 

Ai mai putea citi și: Lovitură pentru băutorii de cafea. Prețurile vor ajunge la un nou nivel istoric în 2025

„Fiecare ciocolată „My Dubai” este creată în exclusivitate de Gabriela, alături de echipa sa, decorată cu finețe și livrată prin curier în toata România! Ciocolata noastră este artizanală, realizată manual, din ingrediente naturale, fără premixuri sau coloranți artificiali.Ciocolata „Dubai” combină rafinamentul ciocolatei belgiene cu savoarea inconfundabilă a unei umpluturi cremoase și crunchy de fistic. Interiorul delicat ascunde o surpriză orientală plină de culoare și gust – kataif de fistic, care adaugă un contrast subtil între cremos și crocant. Pentru un plus de eleganță, tableta de ciocolată este decorată cu glitter auriu spectaculos, transformând fiecare bucățică într-un deliciu regal”, este descrierea produsului, pe site-ul Gabrielei Cristea.

Ciocolata Dubai este umplută cu fistic și kataif și a devenit o celebritate pe rețelele sociale. O femeie din Emiratele Unite Arabe este creatoarea acesteia, în perioada în care era gravidă. Niciun desert nu îi era pe plac, așa că a decis să creeze propriul produs.

Oamenii au început să-și prepare propria ciocolata acasa, iar unele magazine o au acum în gama lor de produse din ciocolată. Prețul este unul piperat, luând în considerare ingredientele destul de scumpe.

Kataif este un tip de fidea foarte fină, specifică bucătăriei orientale, utilizată în diverse deserturi tradiționale. Aceasta este făcută dintr-un aluat simplu de făină și apă, trasformat într-un fel de fidea subțire, care este apoi prăjită sau coaptă. Kataiful se folosește destul de des în deserturi precum baklava sau kunafa.

Vezi și: Câți bani ar trebui să scoți din buzunar pentru o casă construită la imprimantă 3D. Se construiește într-un timp record