- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali pregătește o nouă lovitură imobiliară. Construiește un complex rezidențial

14 Jun, 13:39 • Amarie Giorgiana
Gigi Becali pregăteșțe documente pentru autorizarea unui ansamblu rezidențial în Pipera, care va cuprinde 58 de vile și 24 de apartamente
Gigi Becali pregătește o nouă lovitură imobiliară. Construiește un complex rezidențial

Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură imobiliară. Patronul echipei de fotbal FCSB intenționează să vândă acest proiect autorizat investitorului Koramic Real Estate, deținut de milionarul belgian Christian Dumolin, conform surselor profit.ro.

Gigi Becali construiește un complex rezidențial

Planul lui Gigi Becali este să construiască un complex rezidențial format din 58 de vile de 4 tipuri și un imobil cu două etaje și etajul trei retras, care va avea 24 de apartamente. Investiția este estimată la 12 milioane de euro, iar lucrările se vor desfășura pe un teren cu o suprafață de aproape 3 hectare. Proiectul ocupă doar 35% din suprafața totală, lucru ce permite extinderea complexului în viitor. După ce vor fi obținute actele necesare, proiectul va fi vândut dezvoltatorului imobiliar Koramic Real Estate.

Terenul este situat lângă Mobexpert Homes și în apropiere de Alexander Residence, un alt proiect al patronului FCSB care include 76 de vile.

Christian Dumolin controlează Koramic Investment Group prin intermediul Koceram Holding, grup ce include producătorul de țigle Koramic, parte a Wienerberger. Cu o avere de peste 652 milioane de euro, Christian Dumolin ocupă locul 54 în topul celor mai bogați belgieni, conform publicației Der Rijkste Belgen.

De menţionat că familia Becali a vândut recent terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, Catted, și IBB Holding, dar și unor antreprenori ca Andrei Lișinschi și Dumitru Dragomir. Tranzacțiile totale au depășit 70 de milioane de euro. Printre cele mai notabile vânzări se numără şapte hectare vândute pentru 11 milioane de euro, pe care acum Prime Kapital dezvoltă ansamblul rezidențial Avalon.

Citește și: Gigi Becali are planuri mărețe! Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cum se va îmbogăți cu încă 25 de milioane de euro

Theodora Becali și soțul ei, Mihai Theodor Mincu, au demarat construcția unui ansamblu rezidențial major cu 660 de apartamente și 50 de case, pe un teren primit de la Gigi Becali. De asemenea, Theodora Becali a vândut fostul hotel de 5 stele Inter din stațiunea Venus pentru 8 milioane de euro, obținând un profit de 1,2 milioane euro. La rândul ei, Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui George Becali, a intrat și ea pe piața imobiliară cu trei ansambluri rezidențiale totalizând peste 500 de apartamente.

Citește și: Palatul lui Gigi Becali a fost scos la vânzare, deși el nu știa acest lucru. „Dacă vine cineva să dea 25 de milioane, eu îl dau, dar nu am scos palatul la vânzare, tată”