- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali se pregătește să dea marea lovitură! Patronul celor de la FCSB își va mări averea cu 12 milioane de euro

26 Jun, 19:27 • Fundeanu Madalina
Gigi Becali, un nouă victorie în afaceri. Patronul celor de la FCSB va încasa 12 milioane de euro!
Gigi Becali se pregătește să dea marea lovitură! Patronul celor de la FCSB își va mări averea cu 12 milioane de euro

Gigi Becali mai dă o lovitură în afaceri. Patronul FCSB a semnat un antecontract cu un magnat belgian pentru un proiect în valoare de 12 milioane de euro, conform Fanatik.ro.

Este cunoscut faptul că Gigi Becali deține o avere enormă, realizată din vânzarea de terenuri. Patronul de la FCSB este gata acum să dea o nouă lovitură. Acesta a făcut o înțelegere cu un afacerist belgian și urmează să încaseze 12 milioane de euro.

Gigi Becali, un nouă victorie în afaceri

O mare parte din averea colosală a lui Gigi Becali provine din vânzarea de terenuri. Latifundiarul din Pipera a beneficiat de creșterea prețului pe m² în zonele din afara Bucureștiului și, astfel, a ajuns la un profit impresionant. În prezent, pe terenurile lui se va construi un complex rezidențial gigantic, cu 58 de vile și 24 de apartamente.

Noul proiect are o valoare care se ridică la 12 milioane de euro. Un om de afaceri din Belgia, numit Christian Dumolin, are în plan să facă investiții în țara noastră și este pregătit să îi umple buzunarele lui Gigi Becali. Potrivit surselor, cei doi s-au înțeles deja și au semnat un antecontract.

Terenul pe care omul de afaceri belgian vrea să îl cumpere se află în Pipera, mai exact în zona cartierului rezidențial dezvoltat de Dan Șucu, Mobexpert Homes. Este o zonă ideală, în proximitatea capitalei, acesta fiind principalul motiv pentru care Becali urmează să câștige o mulțime de bani.

Christian Dumolin este unul dintre cei mai bogați oameni din Belgia. Are o avere care trece de suma de 652 milioane de euro. Bărbatul coordonează Koceram Holding.

Citește și: Gigi Becali pregătește o nouă lovitură imobiliară. Construiește un complex rezidențial

Gigi Becali
Gigi Becali

Florinel Coman părăsește FCSB?

Înainte ca Gigi Becali să facă planuri cu investitorul belgian, patronul celor de la FCSB ar putea încasa alți bani și din vânzarea de jucători. Recent, s-a discutat intens despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman din FCSB. În caz că acest lucru se va adeveri, latifundiarul din Pipera va primi nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Atacantul nu mai are mult până va părăsi FCSB. Gigi Becali a anunțat că șeicii de la Al Gharafa au activat clauza de reziliere, iar unicul om care se poate opune mutării este chiar fotbalistul. La momentul actual, Florinel Coman participă la EURO 2024, unde speră să atingă succesul alături de echipa națională.

„Ei nu pot vira banii. Trebuie să semneze cu Florinel întâi. E făcut 95, 98%. Florinel a zis că se duce. Noi nu avem ce face. Singurul lucru care contează este că joacă la echipa națională. El a zis că nu vrea să colaboreze pentru că e acolo, e la un moment bun și vrea să respecte disciplina care e.

Să nu se gândească la transferuri. Eu i-am spus. M-a întrebat. Întreabă-l pe Stanciu dacă ia cineva două milioane. Nimeni nu ia două milioane salariu. 1,3 sau 1,5 milioane. Cerea două milioane plus bonusuri”, a explicat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Vezi și: Ce afaceri are Mihai Bobonete. Actorul din Las Fierbinți face o avere din firmele sale