- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Haos total în București! Trafic paralizat pe marile bulevarde, chiar înainte de începerea școlii!

05 Sep, 10:11 • Bugiu ⁠Ana Maria
Traficul din București a ieșit de sub control. Bulevardele sunt pline, chiar înainte de începerea școlii.
Haos total în București! Trafic paralizat pe marile bulevarde, chiar înainte de începerea școlii!

Traficul din București nu a fost niciodată un lucru bine pus la punct, dar în această perioadă este un haos total. Capitala s-a transformat în șantier pentru câteva săptămâni și sunt multe restricții pe arterele de circulație. Din cauza lucrărilor, șoferii merg cu mașinile „bară la bară” și devine dinc e în ce mai greu de suportat, potrivit Antena 3 CNN.

Însă acesta este doar începutul, circulația va fi din ce în ce mai dificilă.

Te-ar putea interesa și: În ce condiţii este legal ca şoferii să filmeze în trafic cu cameră de bord sau cu telefonul. Ce se întâmplă dacă încalci regulile

foto: trafic București

Haos total în București! Trafic paralizat pe marile bulevarde, chiar înainte de începerea școlii!

Primele lucrări îi întâmpină pe șoferi la intrarea în capitală. Pe DN1 se lucrează intens la noua linie de metrou a magistralei M6, care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. În prezent, se circulă pe o singură bandă, până la pasajul din Piața Presei, adică o porțiune destul de mare.

Șantierele se țin în lanț. După ce au trecut de o porțiune nu foarte generoasă, dar mai liberă, până la Arcul de Triumf, aceștia sunt întâmpinați de alte lucrări. Pe Bulevardul Kiseleff se schimbă rețeaua de termoficare a Capitalei, iar traficul se desfășoară pe 2 benzi, în loc de 4, până în centrul orașului.

În București, actualmente, se întâmplă lucrări în unele dintre cele mai importante artere din oraș. Peste 10 șantiere ocupă aceste zone și îngreunează traficul.

Brigada Rutieră a sesizat, atât Primăria Capitalei, cât și instituțiile care se află în subordine, prin 700 de sesizări, cu privire la aceste lucrări care se desfășoară pe domeniul public, încă de la începutul lui 2024.

Primăria Capitalei și primăriile de sector însumează peste 200 de amenzi aplicate în acest an.

Te-ar putea interesa și: 6 luni de restricții în București, cu trafic de coșmar. Zona care se va transforma în șantier