- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Informația momentului pentru toți românii care vor să-și ia un credit imobiliar! Secretul pe care băncile niciodată nu ți-l vor spune

06 Jul, 15:54 • Fundeanu Madalina
Cum îți poți lua credit imobiliar fără avans! Un celebru agent a dezvăluit secretul băncilor!
Informația momentului pentru toți românii care vor să-și ia un credit imobiliar! Secretul pe care băncile niciodată nu ți-l vor spune

Recent, un faimos agent imobiliar a explicat cum poți să iei credit imobiliar fără să plătești avans. Există mulți oameni care se confruntă cu această problemă și se gândesc că nu vor reuși să-și cumpere propria casă sau un apartament. Pe de altă parte, există o variantă de a scăpa de problemă. Totul este legal, dar niciun angajat de la bancă nu să ți-o spună secretul, potrivit Bugetul.ro.

Un cetățean l-a contactat pe Șerban Trîmbițașu și i-a povestit că locuiește cu soția și cu cei 3 copii într-o garsonieră. Locuința respectivă a primit-o de la părinții lui, în urmă cu 5 ani, prin moștenire. Din cauza faptului că locuiesc 5 oameni într-o singură cameră, s-a gândit să se mute la un apartament de 2 camere, care este scos la vânzare chiar la etajul superior.

Bărbatul a luat în calcul să facă un credit imobiliar, dar nu avea destui bani pentru a plăti avans. Deoarece are deja o proprietate, banca îi cerea 25% din sumă. Avea doar 2.000 de euro avans și nu mai găsea nicio soluție, moment în care agentul imobiliar i-a spus care este secretul.

Ai mai putea citi: Cum poți obține mai mulți bani la salariu. Nu e nevoie să îți schimbi locul de muncă sau să ceri o mărire

credit imobiliar
credit imobiliar

Cum îți poți lua credit imobiliar fără avans

După ce a auzit întreaga poveste, Șerban Trîmbițașu a venit cu o variantă prin care să-l rezolve cu un credit imobiliar. Mai exact, i-a zis să meargă la bancă și să pună ipotecă pe proprietatea pe care o avea deja. În acest fel, nu a mai fost nevoit să dea avansul de 25%.

„Mergeți la bancă, cu garsonieră pe care o aveți, puneți ipotecă pe ea, veniți cu un al doilea imobil, în loc de avans. Veți avea ipotecă pe apartamentul pe care îl cumpărați și veți avea o ipotecă mai micuță și pe garsonieră”, i-a explicat Șerban Trîmbițașu.

O altă variantă, pentru cei care totuși nu dețin o proprietate, dar vor să facă un credit imobiliar, este să facă două împrumuturi separate: unul pentru avans și unul pentru casă, dar este nevoie de două persoane. Tinerii se pot folosi și de programul „Prima casă”, dacă îndeplinesc condițiile necesare. Pe de altă parte, locuințele ANL ar fi o altă variantă și mai accesibilă, dar trebuie să așteptați destul de mult pentru a putea intra în posesia unei garsoniere sau un apartament.

Vezi și: Categoria de români care NU va mai primi bani de la stat în 2024. Anunțul oficial