- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul din România plătit cu 1400 de euro pe lună. Cum poți deveni inginer în distribuția gazelor

07 Jan, 13:07 • Bumbeneci Diana
Un inginer în distribuția gazelor câștigă între 1.100 și 1.400 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul din România plătit cu 1400 de euro pe lună. Cum poți deveni inginer în distribuția gazelor

Un angajat pe poziția de inginer în distribuția gazelor are un salariu care variază, în medie, între 1.100 și 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Iată care sunt principalele atribuții.

Ce prevede jobul de inginer în distribuția gazelor

Jobul de inginer în distribuția gazelor în România implică responsabilități specifice legate de proiectarea, implementarea, monitorizarea și întreținerea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale. Atribuțiile precise pot varia în funcție de compania la care lucrează inginerul și de specificul proiectelor în desfășurare.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Inginerul în distribuția gazelor este implicat în proiectarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, având în vedere normele tehnice și de siguranță. De asemenea, poate participa la planificarea extinderilor de rețea sau la modernizarea infrastructurii existente.

Inginerul poate fi responsabil de supravegherea implementării proiectelor, coordonând echipa de muncitori și asigurându-se că lucrările respectă specificațiile tehnice și regulamentele de siguranță.

Monitorizare și întreținere: Inginerul poate fi implicat în monitorizarea performanței rețelei de distribuție și identificarea potențialelor probleme tehnice sau de siguranță. De asemenea, poate elabora planuri de întreținere pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului.

„Un inginer de distribuție a gazelor are responsabilitatea de a proiecta, dezvolta și gestiona sistemele de distribuție a gazelor naturale. Acesta lucrează la proiectarea rețelelor, planificarea extinderilor și modernizărilor, precum și asigurarea eficienței și siguranței operațiunilor.

 Inginerul în distribuția gazelor colaborează adesea cu echipa de inginerie, autoritățile locale și reglementatoare, și se asigură că toate standardele de siguranță și reglementări sunt respectate.

Candidații pentru rol au experiență în activitatea de proiectare/execuție/exploatare în domeniul sistemelor de distribuție gaze naturale și atestate tip PGD, EGD. Oferta salarială este între 1.100 și 1.400 de euro net lunar“, detaliază Ana Vișian, marketing manager, bestjobs.

inginer în distribuția gazelor
inginer în distribuția gazelor

Siguranța este o preocupare majoră în distribuția gazelor. Inginerul trebuie să se asigure că toate proiectele și operațiunile respectă normele de siguranță stabilite de autorități și de companie. Mai mult, acest angajat poate fi implicat în procesul de obținere a autorizațiilor necesare pentru proiectele de distribuție a gazelor și în menținerea unei bune relații cu autoritățile locale și naționale.

Încă de la angajarea pe acest post, angajatorul oferă o serie de beneficii și bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, vouchere de vacanță, decontarea transportului și abonament la clinici medicale private.

În aceste momente, în România, 515 posturi vacante pentru poziția de inginer în distribuția gazelor sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Cele mai multe anunțuri de angajare sunt în București, Pitești, Constanța și în alte câteva orașe.

Ana Vișian, marketing manager, bestjobs susține că inginerul în distribuția gazelor colaborează adesea cu echipa de inginerie, autoritățile locale și reglementatoare, și se asigură că toate standardele de siguranță și reglementări sunt respectate.

Te-ar mai putea interesa: Locul de muncă plătit în România cu 3600 de euro net. Ce prevede jobul de inginer de machine learning

Urmărește Daily Business pe Google News
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult
Alte articole
Căsătoriile și divorțurile devin mai scumpe din 2025. Taxele se dublează
Căsătoriile și divorțurile devin mai scumpe din 2025. Taxele se dublează
Program Kaufland, Lidl, Carrefour și al altor supermarketuri de sărbători. Sunt deschise până târziu în Ajunul Crăciunului
Program Kaufland, Lidl, Carrefour și al altor supermarketuri de sărbători. Sunt deschise până târziu ...
Ce se întâmplă dacă pui 500 ml de oțet în mașina de spălat. Trucul ieftin pe care îl știu puține gospodine
Ce se întâmplă dacă pui 500 ml de oțet în mașina de spălat. Trucul ieftin pe care îl știu puține ...
Motivul pentru care felicitarea de Crăciun postată de Prinţul William şi Kate Middleton a fost ștearsă la scurt timp de la publicare. Dezvăluirile fotografului Familiei Regale
Motivul pentru care felicitarea de Crăciun postată de Prinţul William şi Kate Middleton a fost ștearsă ...
Cât costă un cozonac Dubai făcut de Gabriela Cristea. Cu cât vinde prezentatoarea TV produsele de patiserie de Crăciun
Cât costă un cozonac Dubai făcut de Gabriela Cristea. Cu cât vinde prezentatoarea TV produsele de ...
Doliu în lumea muzicii! Trupa Proconsul trece prin momente grele. „Vălică al nostru a plecat și el, prea devreme”
Doliu în lumea muzicii! Trupa Proconsul trece prin momente grele. „Vălică al nostru a plecat ...
Cum l-a poreclit presa din Italia pe Dan Șucu după ce a devenit acționar majoritar la Genoa
Cum l-a poreclit presa din Italia pe Dan Șucu după ce a devenit acționar majoritar la Genoa
Ce are de gând să facă Aura Șova cu cei 100.000 de euro câștigați la Vocea României. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns
Ce are de gând să facă Aura Șova cu cei 100.000 de euro câștigați la Vocea României. Nimeni nu ...
Ce mașină va putea trece prima prin intersecție? Testul care dă dureri de cap multor soferi
Ce mașină va putea trece prima prin intersecție? Testul care dă dureri de cap multor soferi
Banca din România care dispare din februarie. Ce se întâmplă cu banii clienților din conturi
Banca din România care dispare din februarie. Ce se întâmplă cu banii clienților din conturi
De ce să nu ridici niciodată o bancnotă găsită pe parbriz. Noua metodă folosită de hoţi
De ce să nu ridici niciodată o bancnotă găsită pe parbriz. Noua metodă folosită de hoţi
Ce reprezintă zgomotele produse de centrala termică. Cea mai frecventă problemă tehnică ce apare la centrale
Ce reprezintă zgomotele produse de centrala termică. Cea mai frecventă problemă tehnică ce apare ...
Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: „Duminică sunt consultările de la Cotroceni. Apoi anunțăm propunerea de premier”
Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: „Duminică sunt consultările de la Cotroceni. ...