- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul plătit cu aproape 10.000 de lei pe lună pentru care se fac angajări. Care sunt românii care pot primi acești bani

08 Jul, 20:04 • Adrian Popovici
Compania sud-coreeană Compania sud-coreeană caută ingineri civili în România. Jobul e plătit cu 9.600 de lei lunar.
Jobul plătit cu aproape 10.000 de lei  pe lună pentru care se fac angajări. Care sunt românii care pot primi acești bani

Pe măsură ce scumpirile și inflația afectează tot mai mult nivelul de trai, tot mai mulți români încearcă să se orienteze către joburi din care pot câștiga mai mulți bani. Printre acestea se numără și unul oferit de coreenii KHNP și care oferă salarii și de aproape 10.000 de lei pentru specialiștii care dovedesc cunoștințe și experiențe solide în anumite domenii, notează Bugetul.ro.

Compania sud-coreeană Korea Hydro & Nuclear Power Co. Ltd. (Compania sud-coreeană) face angajări masive în România, scoțând pe piață joburi de inginerii constructori, cărora le oferă salarii care pot ajunge până la 9.600 de lei pe lună. Această campanie de recrutare vine în contextul planurilor ambițioase ale KHNP de a construi la Cernavodă prima instalație de detritiere din Europa

KHNP, compania care oferă aceste joburi foarte bine plătite, e deținută integral de grupul coreean KEPCO, a anunțat că oferă joburi ingineri în construcții civile care vor lucra la Cernavodă pe o perioadă inițială de un an, cu posibilitatea de prelungire a contractului. Salariul net oferit pentru aceste joburi este de aproximativ 9.600 de lei lunar. Cerințele pentru candidați includ o diplomă de licență în Inginerie civilă, peste doi ani de experiență în domeniu și cunoștințe avansate de limba engleză.

Jobul plătit cu aprooape 10.000 de lei lunar.
Jobul plătit cu aprooape 10.000 de lei lunar.

Te-ar putea interesa și: Un job inedit în România! Suma frumoasă de bani pe care face o bonă pentru animale de companie: „Prețul ajunge până la 150 de lei pe zi”

Cine oferă aceste joburi bine plătite?

KHNP este un jucător major pe piața energiei nucleare, operând 21 de centrale nucleare în Coreea de Sud și asigurând peste 34% din totalul energiei din această țară. Compania are aproximativ 7.600 de angajați și face parte din grupul KEPCO, unul dintre cele mai mari și influente conglomerate energetice din Asia.

Pe 27 iunie 2023, la Seul, Nuclearelectrica și KHNP au semnat un contract de Inginerie, Procurare și Construcție (EPC) pentru construcția instalației de detritiere la CNE Cernavodă. Această instalație va utiliza o tehnologie inovatoare românească, dezvoltată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice – ICSI Râmnicu Vâlcea. Proiectul, estimat să fie finalizat în 50 de luni, va marca România drept un pionier în domeniul detritierii în Europa.

Citește și: Jobul unde românii sunt plătiți cu peste 9.000 de lei. Condiția simplă pentru a te putea angaja