- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul unde românii sunt plătiți cu peste 9.000 de lei. Condiția simplă pentru a te putea angaja

27 Jun, 20:20 • Fundeanu Madalina
Joburi disponibile pentru tinerii din Cluj! Salariile depășesc suma de 9.000 de lei.
Jobul unde românii sunt plătiți cu peste 9.000 de lei. Condiția simplă pentru a te putea angaja

De curând, un hotel din Cluj a anunțat că este în căutarea unui angajat pentru postul de recepționer. La acest job, se oferă un salariu atractiv și condiții favorabile de muncă. Partea bună este că sunt acceptați și tinerii la început de drum, care nu au experiență. Există o singură condiție necesară pentru a putea aplica la acest job: să ai cel puțin diploma de Bacalaureat, conform Bugetul.ro.

Pe timpul verii, în special, locurile de muncă din domeniul HoReCa sunt foarte căutate, mai ales în rândul tinerilor. Chiar dacă este vorba despre ospătărie, hoteluri sau altele, elevii sau studenții care sunt în vacanța își caută o sursă de venit pentru lunile în care nu au alte obligații.

Pentru un job de recepționer dintr-un hotel din Cluj, de exemplu, salariul oferit angajaților este cuprins între 1655 și 1830 de euro, net, pe lună. Veniturile câștigate pot ajunge la peste 9.000 de lei, dar și condițiile de muncă sunt destul de dificile. Se lucrează în ture, prin urmare ai nevoie de o disponibilitate destul de mare și trebuie să fii mereu într-o dispoziție bună atunci când stai de vorbă cu un client.

Ai mai putea fi interesat de: Jobul cu salariu de 2.000 de euro pentru care se caută români! Ce competențe trebuie să aibă

job hotel
job hotel

Condiții de angajare pentru job-ul din Cluj plătit cu peste 9.000 de lei

Conform anunțului postat pe o platformă de recrutare, angajatul care va ocupa un job de recepționer trebuie să se ocupe de toate operațiunile, de la cazarea clienților până la părăsirea locației. Este recomandat ca noul angajat să cunoască soft-ul Medallion, pe care îl folosesc o mulțime de hoteluri.

De asemenea, este nevoie de cel puțin studii medii. Un mare avantaj ar fi ca viitorul angajat să aibă o calificare de recepționer hotel – student/absolvent facultate de profil Turism.

Abilitățile cerute de angajator:

  • Limba engleza nivel mediu/avansat;
  • Foarte bune abilități de comunicare;
  • Să fi o persoană energică, responsabilă, onestă, motivată, cu spirit de echipa și inițiativă;
  • Persoana prezentabila, conduita morala excepțională;
  • Adaptabilitate, cunoașterea a minimum două limbi străine, programe PC;
  • Să fi dispus să lucrezi în program de noapte.

Hotelul este situat în zona centrală din Cluj Napoca, unde există o mulțime de facilități. Programul de lucru într-un astfel de domeniu, este de obicei, de 24 cu 48, respectiv o zi de muncă și două libere. Nu există weekend liber mereu, ci doar în funcție de tură.

Vezi și: Se caută studenți și elevi pentru joburile din sezonul estival 2024! Topul domeniilor care angajează