- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Reducerile de weekend din Kaufland. Produsele preferate ale românilor sunt reduse cu aproape 50%

11 Oct, 21:00 • Toma Anca
Hipermarketul Kaufland are peste 180 de magazine pe teritoriul întregii țări și este în continuă creștere. De curând, reprezentanții au anunțat că oferă pachete salariale atractive și competitive pentru angajații noi, dar și recompense corecte cei existenți.
Reducerile de weekend din Kaufland. Produsele preferate ale românilor sunt reduse cu aproape 50%

Kaufland este unul dintre cele mai apreciate hipermarketuri de români, pentru că pot găsi la raft produse  de calitate, proaspete și la prețuri mici. În acest weekend, clienții se pot bucura de mai multe alimente reduse, însă trebuie să se grăbeacă, pentru că stocurile sunt limitate.

De exemplu, pasta de tomate „K Classic”, la borcan de 720 de grame, e redusă cu 36%, adică costă doar 4,99 lei, caserola de 500 de grame de ciuperci Champignon, disponibilă la 5,99 lei sau pieptul de pui dezosat și fără piele, la 19,99 lei per kilogram.

Citește și: Se fac angajări la Kaufland. Cum poți primi un salariu bun în 2024 în peste 80 de orașe

Alte produse cu prețuri foarte bune la Kaufland

  • Amestec de legume și orez congelat „Casa Țărănească” (400g) – 7,49 lei
  • Ulei de cocos organic (300g) – 12,99 lei
  • Varză albă – 3,99 lei/kg
  • Ridichi legătură – doar 1,49 lei, redus cu 37%
  • Cașcaval Hochland (600g) – 24,99 lei
  • Paste proaspete „Maffei” diverse sortimente (250g) – 6,99 lei
  • Carne tocată de porc – 14,99 lei/kg
  • Chefir Cris-Tim – 3,39 lei
  • Fasole albă uscată vrac – 7,99 lei/kg.

Reduceri spectaculoase sunr și la flori. Un buchet mix costă 59,99 lei, iar crizantemele poit fi cumpărate cu 21,99 lei per buchet. Schumbelgera la ghiveci (9 cm diametru) costă doar 7,99 lei, iar Schefflera, o plantă de apartament apreciată, este disponibilă la 24,99 lei. Și trandafirii beneficiază de reduceri, un buchet de 9 fire costă 13,99 lei.

Lidl și Kaufland fac angajări în România

Lidl și Kaufland pornesc o adevărată campanie de recrutare a noilor angajați. Cei doi retaileri deschid mai multe noi magazine pe teritoriul țării. Supermarketurile sunt în plin proces de recrutare, căutând noi angajați pentru a acoperi un necesar de forță de muncă din sectorul alimentar. De această dată sunt disponibile posturi de lucrători comerciali, angajați pentru depozit sau pe zona de management.

Ambele lanțuri de magazine caută în prezent personal pentru diferite poziții, inclusiv lucrători în depozite și alte roluri administrative. Lidl, de exemplu, oferă un salariu brut de 7.200 de lei lunar (4.200 de lei net), sumă care include tichete de masă, prime și diverse sporuri. În plus, angajații beneficiază de zile suplimentare de concediu.

În afară de salariul net de aproximativ 4.200 de lei lunar, Lidl asigură și transportul angajaților, plata orelor suplimentare și garantează cel puțin un weekend liber pe lună. Mai mult, angajații beneficiază de două zile libere în perioadele de Crăciun și Paște, precum și de zile suplimentare de concediu, la nevoie.