- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Kaufland oferă GRATIS produse pentru români. Oferta este în perioada 26-29 septembrie

26 Sep, 10:59 • Bumbeneci Diana
Gratis de la Kaufland între 26 și 29 septembrie. Clienții sunt invitați la un eveniment major ce se desfășoară la Romexpo
Kaufland oferă GRATIS produse pentru români. Oferta este în perioada 26-29 septembrie

În perioada 26-29 septembrie 2024, Kaufland oferă produse gratis. Retailerul organizează la Romexpo un eveniment pentru toț românii. Este vorba despre BavarienFest, în cadrul căruia românii vor avea ocazia să experimenteze atmosfera autentică a Bavariei. Pe parcursul celor patru zile, vizitatorii vor avea parte de muzică, mâncare și distracție în stil german.

Oferte mari la Kaufland

Kaufland, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața din țara noastră, le-a pregătit românilor o surpriză extrem de plăcută. Retalierul german organizează în perioada 26-29 septembrie 2024, la București, un eveniment care va promova tradițiile regiunii Bavaria.

„Evenimentul BavarienFest, ce va avea loc la Romexpo, va oferi românilor ocazia de a experimenta atmosfera autentica a Bavariei. În cele patru zile, vizitatorii se vor butea bucura de muzică, mâncare tradițională si distracție in stil german. Potrivit Kaufland, pe scena festivalului vor urca artiști renumiți din țara noastră precum Smiley, Horia Brenciu & HB Orchestra, Pindu, Bere Gratis Oficial si Fratii Damian Orchestra. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de Paul Soll, Boer Band, Hermannstadt ’07, Klaudia & Die Burzenland Party Band, Dan Stanciu si Christian Thomson”, anunță retailerul.

Vezi și: Salariile la Kaufland, aproape ca ale unui debutant în IT. Retailerul face angajări pe aceste posturi

Kaufland
Kaufland

Kaufland a mai transmis oficial că toți participanții la acest eveniment vor avea ocazia să se bucure de preparate delicioase din bucătăria bavareză, într-o locație încăpătoare și amenajată în stil tradițional german. Retailerul a făcut mari eforturi pentru a recrea farmecul Bavariei chiar în centrul Bucureștiului, totul fiind pregătit pentru a oferi o experiență memorabilă tuturor românilor care vor participa la acest eveniment.

„Ne dorim ca prin acest festival să oferim comunității o experiență unică, aducând puțin din spiritul bavarez aici, la București”, au transmis reprezentanții Kaufland.

Astfel, toți cei care doresc să experimenteze și să cunoască tradițiile acestei zone renumite a Germaniei sunt așteptați la evenimentul de la Romexpo.

Vezi și: Obligatoriu la rafturile cu alimente de la Kaufland, Lidl, Penny, Profi sau Mega Image. Decizia momentului pentru toți românii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult