- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lefties dă lovitura în România. Magazinul cu haine la prețuri mici face furori în Europa

27 Sep, 12:01 • Bumbeneci Diana
Magazinul Lefties cu haine ieftine deschide al doilea punct de vânzare în România. Retailerul face furori în multe ţări din Europa cu preţurile mici.
Lefties dă lovitura în România. Magazinul cu haine la prețuri mici face furori în Europa

Este vorba despre Lefties, un brand din grupul Inditex, din care fac parte Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho sau Bershka. Magazinul a fost deschis chiar azi, 26 septembrie 2024, şi se anunţă deja a fi un mare succes.

Magazinul Lefties cu haine ieftine care se deschide în România

Magazinul cu haine ieftine care se deschide în a doua locaţie din România este Lefties. Deşi retailerul era mult aşteptat în Bucureşti, iată că a venit rândul ploieştenilor să se bucure de preţuri mici la îmbrăcăminte şi accesorii. Brandul care face parte din grupul Inditex şi-a deschis porţile în Shopping City Ploieşti.

Mai mult, alte două astfel de magazine urmează să primească clienţi în Timișoara (Iulius Town) și Bacău (Arena Mall). Prima locaţie a fost cea din Craiova, deschisă în 2023, România fiind prima țară din Europa Centrală și de Est în care brandul este prezent.

Citește și: România, groapa de gunoi a olandezilor. Peste 15 tone de haine second-hand au fost oprite să fie introduse în ţară

Lefties
Lefties

Lefties are magazine în 16 țări şi promovează modă pentru întreaga familie la cele mai accesibile prețuri, dar și produse de beauty, tehnologie, decoraţiuni, accesorii și papetărie.

“Lefties își pune în valoare colecțiile prin intermediul conceptului de Magazin Digital, care dispune de cea mai recentă tehnologie în domeniul serviciilor oferite clienților, pentru a evita formarea cozilor în magazin și pentru a reduce timpii de așteptare.

Incluzând cabine de probă inteligente, cu management automat al accesului și sistemul inovator Easy Pay, complet integrat în operațiunile magazinului, aceste noutăți se îmbină perfect cu serviciile experiențiale, precum serviciul de personalizare a articolelor de îmbrăcăminte”, se arată pe site-ul oficial.

Preţurile din Lefties

Deşi puţini ştiu, magazinul cu haine ieftine este prezent şi în online, românii putând face cumpărături oricând de aici. De exemplu, o pereche de cizme model cowboy din piele costă 199 de lei, rochiile simple scurte pleacă de la 35,99 lei, în timp ce hanoracele sunt 45,99 lei. Puloverele au preţuri de la 50 de lei, iar unele modele de genţi pot fi achiziţionate cu doar 34,99 de lei.

Lefties face parte din Grupul Inditex, unul dintre cele mai mari grupuri de retail de modă din întreaga lume. Printre cele mai cunoscute branduri sunt Zara, Zara Home, Bershka sau Stradivarius.

Controlată de cel mai bogat om din Spania, Amancio Ortega, compania este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa. În România, grupul a intrat pe piaţă în 2007, după ce timp de patru ani a fost reprezentată de două unități: un magazin Zara și unul Pull and Bear, deschise în franciză în Plaza România din Capitală.

Ai putea citi: Adio, Pepco și TEDi! Un nou lanț de magazine dă lovitura în România cu prețuri de maxim 15 lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult