- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Legătura surprinzătoare dintre Horia Constantinescu şi Traian Băsescu. Cum a ajuns fostul preşedinte să stea în casa şefului ANPC

24 Jul, 13:01 • Cornel Ghimeșan
Horia Constantinescu, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), este bine cunoscut pentru postura sa fermă și responsabilă în cadrul instituției. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu legătura neobișnuită dintre acesta și fostul președinte al României, Traian Băsescu.
Legătura surprinzătoare dintre Horia Constantinescu şi Traian Băsescu. Cum a ajuns fostul preşedinte să stea în casa şefului ANPC

Legătura surprinzătoare dintre Horia Constantinescu şi Traian Băsescu. Casa în care s-a născut Horia Constantinescu are o istorie interesantă, legată acum și de fostul președinte Traian Băsescu. Horia Constantinescu s-a născut în anul 1974 într-o vilă de lux situată pe Strada Gogol, în cartierul Primăverii din București. Această casă a devenit subiect de interes după ce fostul președinte Traian Băsescu a locuit aici la finalul mandatului său. Traia Băsescu a fost desemnat să folosească această locuință, însă dreptul său de folosință a fost anulat după ce a fost declarat colaborator al Securității.

Citeşte şi: Cât a muncit Sebastian Dobrincu pentru visul lui și cum a ajuns la succes. „Am făcut mulți bani din aplicații pentru iPhone”

Legătura surprinzătoare dintre Horia Constantinescu şi Traian Băsescu

Într-un interviu recent, Horia Constantinescu a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre viața sa. Acesta a explicat că, deși s-a născut într-o vilă deosebită, părinții săi s-au mutat rapid într-o altă locuință după nașterea sa.

„M-am născut în 19 septembrie 1974 la puțin timp după ce bunicul meu Miron Constantinescu se prăpădise deja și spun asta pentru că mulți cred că mi-a lăsat o moștenire ascunsă de pile și relații, lucru care nu s-a concretizat pentru că n-am avut șansa eu să-l cunosc pe el și nici el pe mine. M-am născut în Gogol, așa se numea strada, casa în care m-am născut eu este cea în care a stat președintele Băsescu. Imediat după naștere, părinții mei s-au mutat într-o altă casă, pe care o avem și astăzi”, a declarat Horia Constantinescu, citat de bugetul.ro.

Citeşte şi: Gigi Becali îi recomandă lui Gică Hagi să refuze echipa naţională. „Regele” va fi ofertat oficial de FRF

Horia Constantinescu a povestit despre dificultățile prin care a trecut familia sa după divorțul părinților săi. Tatăl său a rămas cu casa din cartierul Primăverii, în timp ce mama sa a primit o locuință într-o zonă mai îndepărtată a Capitalei: „După divorț, casa a rămas tatălui meu, ai mei au divorțat când eram mic. Am trecut prin multe furci caudine dar cred că sunt cele care m-au făcut omul de astăzi. Mama mea, drăguța de ea, profesor universitar de limbi străine, iar tatăl meu geolog… Mama mea s-a chinuit mult. Noi, eu și sora mea, am stat o perioadă la grădinițe săptămânale, cum se numeau ele pe vremea aia, erau un fel de internat. Mama a primit destul de târziu o casă, undeva la capătul din Drumul Taberei, se numea zona Frigocom sau Bujoreni. Râdeau prietenii mei și spuneau că de la noi începea porumbul. Am trăit în cartierele limitrofe ale Bucureștiului acolo unde dacă nu erai atent ajungeai fără pantofi acasă”.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult