- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl dezgheață prețurile! Cel mai cumpărat produs al verii costă doar 1 leu în magazine

05 Jun, 13:28 • Fundeanu Madalina
Desertul verii poate fi cumpărat de la Lidl cu doar 1 leu! Cea mai bună ofertă a sezonului estival.
Lidl dezgheață prețurile! Cel mai cumpărat produs al verii costă doar 1 leu în magazine

Un produs extrem de căutat de români în această perioadă poate fi achiziționat de la Lidl cu doar 1 leu, potrivit Cancan.ro. Află despre ce oferă este vorba!

Desertul verii poate fi cumpărat de la Lidl cu doar 1 leu! Cea mai bună ofertă a sezonului estival

În vreme ce scumpirile sunt tot mai greu de suportat pentru români, în mod surprinzător, la Lidl există un produs care poate fi achiziționat cu doar 1 leu.

Nu este un secret faptul că inflația din țara noastră este una dintre cele mai ridicate, comparativ cu toate țările din Europa, iar acest lucru este resimțit de oricine merge la cumpărături în fiecare zi. Prețurile produselor cresc fără oprire, iar românii se văd puși în situația în care trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a-și umple coșul de cumpărături cu strictul necesar.

Ai mai putea citi azi: Fermierii români, în pragul falimentului. Leguma pe care sunt forțați să o vândă cu 80 de bani ajunge să se vândă în supermarketuri și de 10 ori mai scump

Lidl
Lidl

Deși sună incredibil, mai ales pentru situația din aceste zile, există un produs pe care îl poți cumpăra de la Lidl cu doar 0.99 de bani. Astfel, cu mai puțin de un leu, românii își pot potoli poftele de dulce în zilele fierbinți de vară.

Conform informațiilor de la Asociația pentru Protecția Consumatorului, în magazinele Lidl este disponibil un produs care costă doar un leu. Este vorba despre înghețata cu aromă de vanilie, servită la cornet, pe care clienții o pot găsi la raionul de produse congelate din fiecare magazin Lidl.

În sezonul estival, înghețata este cel mai căutat desert, mai ales când temperatura sare de 30 de grade Celsius. Lidl se numără printre supermarketurile ce oferă o mulțime de oferte avantajoase și este unul dintre puținele magazine unde încă se găsește înghețată la prețuri atât de mici.

În fiecare zi, românii se lovesc de creșterea alarmantă a prețurilor, în special când vine vorba de produsele esențiale pe care le folosesc zi de zi. Acest aspect îi determină pe mulți să renunțe la achiziționarea acelorași produse ca înainte și să aleagă alternative mai accesibile ca preț.

Potrivit datelor transmise de Eurostat, românii cheltuie aproape de două ori mai mult decât francezii sau spaniolii pentru aceleași produse. De exemplu, în țări precum Franța și Spania, unde salariile minime sunt de 1.300, respectiv 1.700 de euro, românii trebuie să se descurce cu doar 600 de euro.

Vezi și alte știri: Prețul astronomic pe care trebuie să-l plătești în 2024 pentru o înghețată. Cât a ajuns să coste cel mai căutat desert al verii