- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german

09 Aug, 10:21 • Bumbeneci Diana
Lidl aduce o mare ofertă pentru români. Se oferă produse gratis.
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german

Lidl,

apreciat de milioane de oameni din România, aduce noi oferte destul de atrăgătoare pentru clienți. Mai exact, în această perioadă a lunii, retailerul a lansat o nouă campanie intitulată „Poftă de premii? Răsfață-ți animăluțul și poți câștiga pentru amândoi!”. Clienții au șansa de a câștiga produse gratis.

Lidl oferă produse gratis în cadrul unei noi campanii

Toți românii pot participa la această campanie. Pentru a intra în cursa pentru premii, clienții nu au de făcut decât de a face cumpărături în magazinele retailerului german. După cumpărături este necesar să înscrii bonul de cumpărare pe site-ul campaniei. Astfel, te poți califica pentru a câștiga unul dintre premiile care pot aduce bucurie atât ție, cât și animalului tău de companie.

Premiile din această campanie sunt extrem de diversificate. Indiferent dacă ai un câine sau o pisică, magazinul a pregătit cadouri speciale. Campania „Poftă de premii? Răsfață-ți animăluțul și poți câștiga pentru amândoi!” este valabilă doar pentru o perioadă limitată, astfel încât trebuie să țineți cont de aceasta.

Vezi și: Adevărul despre carnea de pui de la Lidl. Cât de mult sunt clienții puși în pericol

Lidl
Lidl

„Această campanie este doar un exemplu din multele inițiative care vizează îmbunătățirea experienței de cumpărare și consolidarea relației cu clienții. Prin oferte și premii atractive, Lidl continuă să fie magazinul favorit al românilor, oferindu-le motive în plus să revină.

Dacă ești client Lidl, acum ai încă un motiv să faci cumpărături aici. Campania „Poftă de premii? Răsfață-ți animăluțul și poți câștiga pentru amândoi!” îți oferă ocazia să câștigi premii valoroase pentru tine și pentru animalul tău de companie. Nu rata această șansă și înscrie-te cât mai curând pe site-ul oficial al magazinului. Fiecare bon de cumpărături poate fi biletul tău câștigător!”, anunță Lidl.

Vezi și: A început nebunia la Lidl. Produsele aflate la mare reducere

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult