- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl și Kaufland fac angajări în România. Ce salarii și ce beneficii se oferă

03 Oct, 13:56 • Bumbeneci Diana
Lidl și Kaufland angajează în România, oferta salarială e atractivă. Cât câștigi pe lună, ce beneficii ai.
Lidl și Kaufland fac angajări în România. Ce salarii și ce beneficii se oferă

Lidl

și Kaufland pornesc o adevărată campanie de recrutare a noilor angajați. Cei doi retaileri deschid mai multe noi magazine pe teritoriul țării. Supermarketurile sunt în plin proces de recrutare, căutând noi angajați pentru a acoperi un necesar de forță de muncă din sectorul alimentar. De această dată sunt disponibile posturi de lucrători comerciali, angajați pentru depozit sau pe zona de management.

Lidl și Kaufland fac angajări în România

Ambele lanțuri de magazine caută în prezent personal pentru diferite poziții, inclusiv lucrători în depozite și alte roluri administrative. Lidl, de exemplu, oferă un salariu brut de 7.200 de lei lunar (4.200 de lei net), sumă care include tichete de masă, prime și diverse sporuri. În plus, angajații beneficiază de zile suplimentare de concediu.

În afară de salariul net de aproximativ 4.200 de lei lunar, Lidl asigură și transportul angajaților, plata orelor suplimentare și garantează cel puțin un weekend liber pe lună. Mai mult, angajații beneficiază de două zile libere în perioadele de Crăciun și Paște, precum și de zile suplimentare de concediu, la nevoie.

Citește și: Bătaie pe cuponul de la Lidl. Românii primesc mari reduceri până la 1 octombrie

Mai mult, retailerul german Lidl a mai transmis că 99% dintre cei peste 12.000 de angajați ai săi au contracte pe perioadă nedeterminată, ceea ce le oferă mai multă stabilitate și încrederea în noul post. Aproximativ 1.000 dintre acești angajați fac parte din echipa companiei încă din 2011, anul în care Lidl a pătruns pe piața din România.

Lidl
Lidl

Lidl are o politică ce presupune să investească constant în dezvoltarea personalului, asigurând peste 450.000 de ore de training anual pentru formarea profesională a angajaților săi. Aceștia au, de asemenea, oportunități de promovare pe poziții de management, fie că lucrează în magazine, depozite sau în cadrul sediilor administrative.

Salarii și beneficii la Kaufland

Kaufland, al doilea lanț major de hipermarketuri din România vine cu beneficii majore pentru români. Angajații pot câștiga un salariu brut de 6.400 de lei, care se traduce într-un venit net de aproximativ 3.750 de lei, la care se adaugă bonuri de masă și asigurare medicală privată. Persoanele care vor lucra în ture de noapte sau în weekenduri beneficiază de sporuri suplimentare, ceea ce le poate crește semnificativ veniturile lunare angajaților.

Kaufland
Kaufland

În rândul beneficiilor pe care le oferă Kaufland se numără și un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, creșteri salariale anuale și 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului. În afară de principalele avantaje numărate, angajații mai primesc șansa de a primi și bonusuri de performanță și alte stimulente financiare.

Vezi și Magazinele Lidl, Mega Image, Auchan şi Profi se închid! S-a pus lacătul pe uși. Iată lista

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult