- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl vine cu oferte de neratat pentru meșteri între 10 și 16 iunie! Se vor vinde instant, iar stocul este limitat

07 Jun, 10:25 • Adrian Popovici
Lidl scoate la ofertă o serie de produse căutate de meșteri. Cele mai noi oferte pentru unelte se găsesc în catalogul magazinului pentru perioada 10-16 iunie.
Lidl vine cu oferte de neratat pentru meșteri între 10 și 16 iunie! Se vor vinde instant, iar stocul este limitat

Lidl este unul dintre cele mai populare lanuri de supermarketuri din țară datorită ofertelor cu care și-a obișnuit clienții de-a lungul timpului. Printre cei care pot profita de acestea se numără și meșterii profesioniști sau de ocazie care în perioada următoare pot cumpăra uneltele de care au nevoie la prețuri speciale, notează Go4it.

Lanțul de supermarketuri a lansat catalogul său de oferte pentru perioada 10-16 iunie, în care sunt incluse numeroase unelte pentru meșteri la prețuri atractive. Este util să ai la îndemână diverse scule, iar catalogul Lidl oferă soluții convenabile pentru diverse modele.

Printre produsele prezentate se numără o bormașină cu acumulator și încărcător, care are următoarele specificații: domeniu de strângere al mandrinei de 1,5 – 13 mm, diametru maxim de găurire de 30 mm pentru lemn și 13 mm pentru oțel, turație variabilă pe două trepte de la 0-430 min la prima treaptă și 0-1500 min la a doua treaptă.

Te-ar putea interesa și:Supermarketul românesc care le-a dat clasă marilor Kaufland, Lidl sau Carrefour! Românii au luat cu asalt magazinul datorită prețurilor mici

Ce unelte sunt în oferta Lidl?

Bormașina are 25 de trepte de preselectare a cuplului și o treaptă pentru găurire, cuplu maxim de 45 Nm, suporturi magnetice pentru bituri, LED integrat pentru iluminarea zonei de lucru și motor puternic cu reductor cu două trepte. Prețul acestei bormașini este de 199 de lei.

O altă unealtă utilă este mașina de înșurubat, care oferă un cuplu maxim de 15 Nm, diametru maxim al șuruburilor de 4,2 mm și turație la mersul în gol de 0-4000 min. Are prindere pentru unelte de 1/4″ (locaș hexagonal), turație reglabilă fără trepte intermediare și funcție de oprire rapidă, precum și un limitator de adâncime reglabil. Această unealtă este disponibilă la prețul de 149 de lei, cu accesorii achiziționabile separat.

În oferta Lidl se găsește și o șurubelniță electrică, care are un cuplu dublu de 0,2 Nm (electric) și 3 Nm (manual), viteză de rotație de 160 rpm și durată de funcționare de până la 200 de minute. Șurubelnița este dotată cu două butoane pentru trecerea ușoară la rotația dreapta/stânga și este disponibilă la prețul de 70 de lei.

Pentru curățenia de după lucru, Lidl propune un robot de aspirare de la Silvercrest, care este silențios și dotat cu senzori împotriva căderii. Prețul acestui aspirator este de 599 de lei. Pentru mai multe opțiuni și detalii, este recomandată consultarea catalogului Lidl și compararea ofertelor disponibile și în alte magazine.

Citește și: Lidl dezgheață prețurile! Cel mai cumpărat produs al verii costă doar 1 leu în magazine