- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl vine cu trei oferte de nerefuzat joi 5 septembrie 2024. Produsele pe care românii le adoră sunt mult mai ieftine!

05 Sep, 09:48 • Cornel Ghimeșan
Lidl a anunţat că introduce la ofertă trei produse pe care toți românii le iubesc. Clienţii trebuie să ştie că acestea se vor vinde extrem de repede, motiv pentru care ar fi bine să se grăbească!
Lidl vine cu trei oferte de nerefuzat joi 5 septembrie 2024. Produsele pe care românii le adoră sunt mult mai ieftine!

Lidl vine iar în sprijinul clienților săi cu oferte de neratat şi introduce la ofertă trei produse pe care românii le adoră și le cumpără destul de des. Acestea se vor găsi la raft la prețuri mult mici, ceea ce înseamnă că se vor vinde foarte repede, transmite romaniatv.net.

Lidl are la ofertă trei produse pe care românii le adoră

Primul produs este gogoașa glazurată cu ciocolată, care costă doar 2,49 lei. Este ideală pentru o gustare rapidă sau pentru momentele în care cineva are poftă de ceva dulce. A doua ofertă este caserola de 400 de grame de spaghetti, care are o reducere de 30%, așa că, pentru o porție de bolognese sau de carbonara, clienții vor plăti doar 9,49 lei. În fine, cel de-al treilea produs inclus în ofertă este desertul cu cremă de caramel de la Milbona. Șase pahare a câte 100 de grame costă 6,99 lei, reducerea fiind de 8,99 lei!

Citeşte şi: Câți ani va trebui să muncești pentru a achita un apartament cu 2 camere cumpărat într-un bloc vechi

Trebuie spus însă că la Lidl se mai găsesc și o mulțime de produse proaspete, pe care românii le pot cumpăra cu încredere, deoarece fructele și legumele provin de la producători și distribuitori din țara noastră.

Citeşte şi: Recalcularea pensiilor lovește din plin! Mii de pensionari primesc sume uriașe, dar alții rămân în așteptare și frustrare!

„Preocuparea noastră este să avem o colaborare strânsă cu producătorii locali, cu scopul de a dezvolta alternative prietenoase cu mediul la folosirea substanțelor fitosanitare și a îngrășămintelor chimice. Asigurarea trasabilității pentru produsele noastre este posibilă datorită parteneriatelor solide pe care le-am realizat cu producătorii.

Mai mult decât atât, Lidl a pus bazele unei scheme de trasabilitate ce garantează transparența la nivelul originii produselor ce ajung în magazine și scoate în evidență producătorii din România.

Vrem întotdeauna să îți oferim fructe și legume locale proaspete și cât mai variate, de aceea toți cei peste 150 de producători locali cu care colaborăm dețin certificarea internațională Global G.A.P., o asigurare în plus pentru calitate și siguranță alimentară”, este anunțul transmis pe site-ul Lidl.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult