- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lista salariilor oferite de Carrefour în funcţie de poziţia ocupată. Cel mai mare salariu este de 10.000 de lei. Angajaţii au şi o serie de beneficii extrasalariale

08 Oct, 14:26 • Stefan Simion
Carrefour este unul dintre retailerii mari din România, care nu a dus niciodată lipsă de clienţi. În prezent, se află în top trei jucători de pe piața de retail din România. Totuşi, deşi oferă un mediu de lucru sigur, lanţul de supermarketuri duce o lipsă acută de personal.
Lista salariilor oferite de Carrefour în funcţie de poziţia ocupată. Cel mai mare salariu este de 10.000 de lei. Angajaţii au şi o serie de beneficii extrasalariale

Ca să devină atractiv pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, lanţul de supermarketuri Carrefour oferă salarii dintre cele mai mari, plus nenumărate beneficii extrasalariale.

În plus, oferă oportunităţi de avansare, astfel încât salariul poate să crească odată cu promovarea pe o altă poziţie. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că angajatorul susține diversitatea și incluziunea și combate discriminarea la locul de muncă.

Lista salariilor oferite de Carrefour în funcţie de poziţia ocupată

De ceva vreme, Carrefour a început o campanie de atragere de personal în 120 de oraşe din ţară şi a anunţat că salariile oferite angajaţilor variază între 2.377 lei şi 10.000 lei net lunar în funcţie de poziţia ocupată.

Citeste si Cât câștigă un angajat la Kaufland. Pe lângă salariu angajatorul oferă și mai multe bonusuri

Mai exact, 2.377 lei primeşte un lucrător comercial, căruia nu îi sunt necesare studii superioare. În schimb, un asistent comercial cu studii superioare poate câștiga 3.800 lei. Un specialist de formare și dezvoltare încasează pe card 6.500 lei pe lună. Iar salariul unui manager variază între 7.000 și 10.000 lei net lunar, potrivit UndeLucrăm.ro.

Nici beneficiile extrasalariale nu sunt de pierdut din vedere, fiecare angajat al retailerului francez beneficiind de tichete de masă, cupoane de magazin de Paști și Crăciun, abonament medical, asigurare medicală privată, ajutoare pentru nașterea copilului, căsătorie sau deces, precum și prime de performanţă.

Atribuţiile unui lucrător comercial

Ca să câştigi 2.377 lei, adică atât cât este salariul unui lucrător comercial sau al unui casier, trebuie să ai liceul absolvit. Printre responsabilităţile pentru un astfel de post se numără: îndrumarea clienților, aranjarea produselor pe rafturi, asigurarea curățeniei, asigurarea calităţii şi integrităţii produselor expuse la raion, urmărirea termenelor de valabilitate și respectarea normelor de depozitare, scrie gândul.ro Aproximativ aceleaşi responsabilităţi le are şi casierul care, în plus, trebuie să scaneze cumpărăturile şi să încaseze contravaloarea lor.

De asemenea, casierii şi lucrătorii comerciali trebuie să aibă câteva calităţi care să faciliteze relaţia cu clienţii: amabilitate, bună dispoziţie.

Atribuţiile unui asistent comercial și ale unui responsabil de servicii financiare

3.800 lei este salariul unui asistent comercial la Carrefour. Acesta are ca atribuţii să asigure suport administrativ echipei de comerț online, să urmărească studiile și analizele de piață, să prospecteze piața prin vizite la magazinele concurente, să urmărească indicatorii de cifră de afaceri și marjă comercială şi să realizeze rapoarte financiare.

Tot 3.800 lei intră şi pe cardul unui responsabil de servicii financiare. Acesta are în fişa postului să gestioneze proiecte și produse din sfera serviciilor financiare și comerciale pentru a crește traficul de clienți și pentru a genera profit, să propună planuri de afaceri privind serviciile financiare, să monitorizeze permanent concurenţa.

Atribuţiile unui specialist de formare și dezvoltare

Pentru 6.500 lei net pe lună, un specialist de formare și dezvoltare trebuie să organizeze traininguri şi workshop-uri pentru angajaţi şi să aibă iniţiative de dezvoltare internă.

Citeste si Delaco promite salariu motivant și telefon de firmă. Surpriza vine când afli cât câștigă șoferii!

Pentru această poziţie este necesară o experienţă de cel puţin şase luni pe un post de HR/Data Analyst.

Ce responsabilităţi are managerul Carrefour

Cea mai înaltă poziţie, cea de manager, vine cu un salariu mare, dar şi cu responsabilităţi pe măsura salariului. Sarcinile managerului de magazin sunt nenumărate. Printre acestea:

  • să controleze activitatea administrativă și comercială a magazinului
  • să asigure buna funcționare a fluxului de activități
  • să fie un bun comunicator cu șefii de raion
  • să respecte obiectivele transmise de la centru
  • să urmărească zilnic performanța magazinului
  • să analizeze lunar vânzările astfel încât să identifice problemele care împiedică performanţa şi să stabilească planuri de acţiune în vederea remedierii acestora.
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult