- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Loc de muncă plătit cu 40.000 de euro. Se fac angajări rapid

05 Jun, 18:59 • Bumbeneci Diana
Loc de muncă plătit cu 40.000 € pe an. Angajările se fac urgent. Ce trebuie să știe candidații.
Loc de muncă plătit cu 40.000 de euro. Se fac angajări rapid

Românii care doresc să muncească în străinătate au acum oportunitatea de a aplica pentru locuri de muncă ce oferă salarii atractive de până la 40.000 de euro pe an. O companie din Spania, aflată în căutarea a peste 50 de angajați, efectuează recrutări rapide. Aceasta reprezintă o șansă excelentă pentru cei care caută un job bine plătit și stabil, conform ziarulromanesc.de.

Loc de muncă extrem de bine plătit

Foarte mulți români găsesc joburi în străinătate în domeniul transporturilor, fie că este vorba de conducerea camioanelor de mare tonaj (TIR-uri) sau autobuzelor. Salariile sunt, de obicei, mult mai mari comparativ cu cele din România, iar condițiile de muncă sunt adesea mai bune. În acest context, Spania este una dintre destinațiile preferate pentru românii care caută oportunități de muncă în străinătate.

În prezent, o companie de transport de persoane din Spania dorește să angajeze un număr semnificativ de șoferi pentru a-și extinde echipa. Compania are o flotă impresionantă de aproape 6.000 de autobuze și angajează peste 15.000 de persoane. Aceasta oferă locuri de muncă pentru diverse tipuri de transport, inclusiv urban, regional, pe distanțe scurte și lungi. Salariile variază în funcție de jobul prestat, iar contractele pot fi temporare sau pe termen nedeterminat.

Vezi și: Probleme majore pentru românii care vor merge în Turcia. Se anunță schimbări drastice pentru vara 2024

loc de muncă
loc de muncă

Compania are peste 50 de oferte de muncă disponibile în diverse locații din Spania. În Ibiza, de exemplu, sunt disponibile cinci locuri de muncă cu contract fix pentru perioada iunie-octombrie. Programul de lucru este full-time, cu ture rotative, iar salariul brut este de 2.800 de euro pe lună, inclusiv plata orelor suplimentare.

Joburi pentru persoane cu dizabilități

În Hernani, compania Alsa oferă un loc de muncă destinat persoanelor cu dizabilități. Contractul este pe un an, full-time, cu opțiunea de a lucra în ture de dimineață, după-amiază sau noapte. Salariul este de 36.200 de euro brut pe an, împărțit în 15 plăți. De asemenea, în Țara Bascilor, în Bilbao, sunt necesari 60 de șoferi pentru rețeaua de transport urban, oferindu-se un salariu de 40.000 de euro brut pe an pentru un contract temporar cu trei ture de lucru.

Sunt locuri de muncă disponibile și în alte zone. În Ourense, compania caută un șofer pentru a face naveta între Salamanca și La Coruña, oferind un contract temporar cu ture de zi și noapte. Salariul variază între 1.800 și 1.900 de euro brut pe lună, plus trei plăți suplimentare. În León, se caută patru șoferi pentru servicii regulate municipale și linii pe distanțe scurte, cu un contract pe șase luni și un salariu de 1.200 de euro brut pe lună, plus două plăți suplimentare variabile. Tot în León, sunt disponibile posturi de electromecanici cu un contract de șase luni și un salariu de 1.469 de euro pe lună, plus ore suplimentare plătite.

Citește și: Calendar 5 iunie. Care au fost cele mai mari evenimente petrecute și ce mari personalități s-au născut în această zi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult