- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lucian Bode răbufnește după Congresul PSD. „Aroganță și populism”

24 Aug, 13:11 • Bumbeneci Diana
Lucian Bode a făcut declarații ieșite din comun la adresa PSD. Totul a pornit după congresul social-democraților care a avut loc la Romexpo.
Lucian Bode răbufnește după Congresul PSD. „Aroganță și populism”

Au fost atacuri peste atacuri ale social-democraţilor la adresa PNL, iar Lucian Bode a ieșit public cu declarații în care explică ce se întâmplă. Liberul spune, într-o postare pe Facebook, că Congresul PSD de la Romexpo nu a fost altceva decât „un spectacol absolut grotesc„.

Lucian Bode atacă social-democrații

Liberalul este de părere liderii social-democraţilor au atacat „PNL la unison, pentru că ştiu că vor pierde din nou preşedinţia României„.

„PSD a dat în clocot astăzi – ipocrizie, aroganță și populism!

Am văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison. De ce? Pentru că știu că vor pierde din nou președinția României. Știu că, de 20 de ani, de la Ion Iliescu, românii nu au mai vrut PSD la Cotroceni. Știu că dreapta va învinge din nou.

Să aibă puțintică răbdare, nu mai e mult și vor afla cum e să ia bătaie de la dreapta. „Ei știu ceva bătaie, că au mai luat”, parafrazând cuvintele rostite de o doamnă la Congres la adresa unui fost candidat al PSD la prezidențiale care a fost doar pentru o noapte președinte.

Se tem de PNL și maschează asta cu atacuri disperate, afundându-se în ridicol. În schimb, în mod curios, vedem zero atacuri la AUR!

PSD a picat din nou testul decenței și demnității în politică. Fac aceeași politică de acum 35 de ani, doar cu puțină spoială. Din păcate pentru ei, și românii văd acest lucru”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

La Congresul PSD de la Romexpo, mai mulţi lideri social-democraţi au lansat atacuri dure la adresa partenerilor de coaliţie.

Congresul a început cu discursul lui preşedintelui Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, care i-a atacat pe Klaus Iohannis, fără a-l numi concret, și pe Rareș Bogdan, pe care l-a numit „Balerinul Rareș”. A fost urmat de Sorin Grindeanu, care a lansat un atac extrem de dur la adresa liberalilor, acuzându-i că „se pricep să fure munca altora, sunt viespi care-și fac cuibuil în casele altora, vor să ne facă să credem că sunt providențiali, apostolici și scriitori de succes, dar in realitate, sunt niște impostori, specialiști în poltici parazitare”.

Vezi și: Nicolae Ciucă reacționează dur la criticile aduse de Crin Antonescu: „Toţi membrii PNL sunt oameni de bun simţ”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult