- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu anunță un nou program de dezvoltare a României. Ideile ar veni de la „oamenii obișnuiți”

20 Aug, 09:31 • Bugiu ⁠Ana Maria
Premierul Marcel Ciolacu anunță luni un nou program de dezvoltare a României. Acesta precizează ca va lua în considerare propunerile cetățenilor.
Marcel Ciolacu anunță un nou program de dezvoltare a României. Ideile ar veni de la „oamenii obișnuiți”

Premierul Marcel Ciolacu anunţă, pe pagina sa de Facebook, lansarea unui program nou de dezvoltare a României, careva avea în vedere ideile venite de la „oamenii obişnuiţi”, așa cum precizează el. Mai menționează că în următorii 4 ani, planurile de dezvoltare vor ține seama de propunerile cetățenilor.

Anunţul său nu vine întâmplător, ci în săptămâna Congresului PSD, în care se va anunţa candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din acest an.

Te-ar putea interesa și: Marcel Ciolacu promite demisii de răsunet în scandalul Spitalului Sfântul Pantelimon. „Nu voi ezita”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu anunță un nou program de dezvoltare a României

Premierul sugerează că acest program va pune în prim plan prioritățile reale ale cetățenilor.

”Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obişnuiţi. Este momentul ca priorităţile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm ţara în următorii patru ani.

De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educaţie, muncă şi mediu la economie, transport, agricultură şi justiţie”, a scris premierul Ciolacu.

Marcel Ciolacu îndeamnă românii să scrie propunerile pe platforma nou lansată și „cu cât vor fi mai multe mesaje, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România”.

”Scrie-ne şi spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Şi cu cât vor fi mai multe mesaje şi soluţii, cu atât mai bun şi legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voinţa şi interesele românilor”, arată premierul.

Platforma se numește ”RomâniaDorită”, iar pe prima pagină este întrebarea: ”Ce-ţi doreşti tu de la România?”

”Scopul nostru este să construim un program de dezvoltare a României care să adune în primul rând ideile valoroase venite de la oamenii obişnuiţi, nu să fie un plan realizat, ca de obicei, doar de politicieni şi de experţii stabiliţi de conducerea partidului.

Credem că a venit momentul ca priorităţile reale ale românilor să se reflecte în acest document care să stea efectiv la baza administrării României în următorii patru ani.

De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educaţie, muncă şi mediu la economie, transport, agricultură şi justiţie”, se arată în mesajul de pe pagina de internet.

Pe platformă sunt listate patru categorii:

  • sistemul de sănătate
  • sistemul de educaţie
  • puterea de cumpărare
  • economia României

Te-ar putea interesa și: Alegeri prezidențiale 2024. Marcel Ciolacu face anunțul major pentru românii care vor vota