- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu își anunță candidatura la prezidențiale 2024. „Am vrut să aflaţi asta de la mine, nu de la televizor”

20 Aug, 15:33 • Bugiu ⁠Ana Maria
Premierul României, Marcel Ciolacu, își anunță candidatura la prezidențiale, 2024.
Marcel Ciolacu își anunță candidatura la prezidențiale 2024. „Am vrut să aflaţi asta de la mine, nu de la televizor”

Pe data de 20 august, Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii din PSD că va reprezenta partidul la alegerile prezidențiale din 2024. Premierul încă nu a transmis public decizia sa pentru că a dorit să le spună mai întâi apropiaților. Își face mari speranțe că va reuși să câștige lupta electorală în care va fi și Elena Lasconi, Mircea Geoană, George Simion și alții, potrivit bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: Alegeri prezidențiale 2024. Marcel Ciolacu face anunțul major pentru românii care vor vota

foto: Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu își anunță candidatura la prezidențiale 2024

Președintele PSD a vrut să le dea vestea cea mare apropiaților, dar nu a dat foarte multe detalii după aceea. În spațiul public circula deja această speculație, iar Marcel Ciolacu este convins că va reuși să câștige și să readucă partidul său la putere, după mai bine de două decenii.

„Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre dumneavoastră, am luat decizia să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD.

Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Pe 24 august, sâmbăta, președintele PSD, Marcel Ciolacu, urmează să-și prezinte planul în fața colegilor de partid. Și-a realizat discursul în fața colegilor și a reușit să îi convingă. Aceștia îl urmează și îl susțin în candidatura sa.

„Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoarea de a lupta în numele dumneavoastră şi al românilor, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră. Vă mulţumesc!”, extras din mesajul lui Marcel Ciolacu, premierul României.

Te-ar putea interesa și: Marcel Ciolacu anunță un nou program de dezvoltare a României. Ideile ar veni de la „oamenii obișnuiți”