- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 11-13 iulie. ANM anunță cum va fi vremea în România

10 Jul, 14:39 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se menține deosebit de caldă în teritoriu.
Meteo 11-13 iulie. ANM anunță cum va fi vremea în România

La noapte, în țară, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei şi 25…26 de grade pe litoral, precum şi în Dealurile de Vest, iar în vest, în sud, în sud-est şi pe arii restrânse în rest va fi noapte tropicală, anunță ANM.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă, specifică nopţii tropicale, va fi de 21…23 de grade.

Meteo joi, în țară

Valul de căldură va persista. Va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, cu indice temperatură-umezeală (ITU) peste pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 şi 39 de grade, iar cele minime între 12 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest, aceste valori caracterizând o noapte tropicală, pe arii extinse în vest, în sud, în sud-est şi pe alocuri în rest.

Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse şi descărcări electrice, în a doua parte a zilei, local la munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va fi în general moderat în regiunile sudice şi sud-estice şi slab până la moderat în rest, cu unele intensificări asociate averselor.

Citește și: Pensii iulie 2024. Banii ajung diferit la pensionari luna aceasta. Anunț CNPP

meteo
meteo

Meteo București

Valul de căldură va persista. Va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi de 38…39 de grade, cea minimă nu va coborî sub pragul unei nopţi tropicale şi va fi de 20…23 de grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua (viteze la rafală de până la 35…40 km/h), apoi slab.

Meteo vineri, în țară

Valul de căldură, canicula şi disconfortul termic accentuat se vor menţine în cea mai mare parte a ţării. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 34 şi 39 de grade. Noaptea va fi tropicală în majoritatea zonelor, cu minime cuprinse între 17 şi 27 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 12 grade. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse şi descărcări electrice, în a doua parte a zilei, pe alocuri la munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea şi asociat averselor.

Meteo București

Valul de căldură, canicula şi disconfortul termic accentuat se vor menţine. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 39 de grade, cea minimă, specifică nopţii tropicale, va fi de 19…22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat (viteze la rafală de până la 30 … 35 km/h).

Citește și: Guvernul vrea să introducă creditul fiscal. Cum vor fi românii stimulați financiar

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult