- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 11 iulie. Cum va fi vremea la noapte și în cursul zilei de marți. Urmează o nouă zi cu temperaturi record

10 Jul, 16:30 • Bumbeneci Diana
Meteo 11 iulie. ANM anunță cum va fi vremea în a doua zi a săptămânii.
Meteo 11 iulie. Cum va fi vremea la noapte și în cursul zilei de marți. Urmează o nouă zi cu temperaturi record

La noapte, cerul va fi variabil, pe arii restrânse cu înnorări, averse și descărcări electrice, în nordul, centrul țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 11 și 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 8 grade. Izolat, în depresiuni, se va forma ceață.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi caldă, călduroasă în regiunile vestice și sudice, unde local va fi caniculă, iar disconfortul termic se va accentua, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, local în zonele montane și submontane, în Transilvania, Moldova și izolat în celelalte regiuni. Punctiform se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, ziua cu unele intensificări, în sud-vest și la munte, dar de scurtă durată și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 35 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 10 grade. Izolat, în zonele depresionare, va fi ceață.

Meteo 10 și 11 iulie
Meteo 10 și 11 iulie

Meteo București

Vremea va fi călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări după-amiaza și seara, când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Meteo miercuri. În Țară

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, pe arii relativ extinse caniculară, cu disconfort termic ridicat și indice temperatură-umezeală (ITU) ușor peste 80 de unități, în vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, dar va avea și înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza și noaptea, local în regiunile intracarpatice, la munte și izolat în restul teritoriului. Punctiform se vor acumula cantități mai importante de apă. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 37 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 11 grade.

Meteo București

Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va crește, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

Meteo joi, în țară

În sud-vestul, sudul, sud-estul și parțial centrul țării va fi caniculă și disconfort termic deosebit de accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să depășească pragul critic de 80 de unități. În rest valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va fi caldă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 38 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere, astfel că în regiunile vestice, nordice, nord-estice, precum și în centru și la munte, îndeosebi după-amiaza și seara, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și temporar intensificări ale vântului. Pe alocuri vor fi vijelii, grindină și se vor acumula cantități mari de apă. În restul teritoriului astfel de manifestări vor fi pe arii restrânse.

Meteo București

Vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic accentuat și indice temperatură-umezeală (ITU) care va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Ai mai putea citi și: Cât costă un bilet de tren București Nord – Costinești în iulie 2023. Noile prețuri pentru adulți, pensionari, copii și studenți

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult