- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 12 august. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

12 Jul, 10:31 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. Canicula continuă să predomine în România.
Meteo 12 august. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Meteorologii de la ANM anunță caniculă prelungită în următoarele 4 săptămâni, cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. În cazul în care intenționați să plecați în vacanță în următoarele săptămâni caniculare, în materialul acesta veți găsi informații utile cu privire la prevenirea și combaterea problemelor cauzate de te temperaturile ridicate.

Meteo săptămâna 15 – 22 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, conform Mediafax.

Meteo săptămâna 22 – 29 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în sudul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

meteo
meteo

Citește și: Cum să te ferești de urs. Câteva reguli simple îți pot salva viața

Meteo săptămâna 29 iulie – 5 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, dar local cu o ușoară tendință spre deficit

Meteo săptămâna 5 – 12 august

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Informații utile dacă plecați în vacanță în această vară

Temperatura corpului combinata cu temperatura ambientala determina temperatura centrala sau interna a corpului tau. Organismul regleaza castigul de caldura (iar iarna, pierderea de caldura) din mediu, astfel incat mentine temperatura centrala la o valoare de aproximativ 37 grade C.

Citește și: Românii care vor plăti impozit 70% începând cu iulie 2024. Anunțul ANAF

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult