- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 15-17 octombrie. ANM anunță lapoviță și ninsoare în România

15 Oct, 07:59 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea marți și miercuri. În mai multe zone din România se anunță lapoviță și ninsoare.
Meteo 15-17 octombrie. ANM anunță lapoviță și ninsoare în România

Conform meteorologilor ANM, marți, în România, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată în nord și parțial în centru, dar și ușor mai caldă în restul țării. Vor fi înnorări și va ploua, în general slab cantitativ, în Maramureș, local în Transilvania, Moldova și la munte și pe areale mici în Dobrogea. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. La altitudini în general de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua la munte, în special în masivele vestice, iar noaptea în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 12 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va crește probabilitatea să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Citește și:200.000 de pensionari primesc pensie majorată. Parlamentul votează o nouă lege

meteo
meteo

 

Meteo miercuri, în țară

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, dar în special în cele sudice. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării, dar va avea înnorări în rest. Va ploua slab, local în Moldova și izolat în Transilvania, Muntenia și Dobrogea. La altitudini mari vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București

Vremea se va răci, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. Cerul va avea temporar înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Ai mai putea citi: Meteo 13-17 octombrie 2024. ANM anunță zonele în care vor fi 3 grade. Temperaturile scad dramatic

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult