- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 18-21 octombrie 2024. ANM anunță -3 grade în România

18 Oct, 07:55 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru finalul de săptămână. Continuă procesul de răcire în cea mai mare parte a țării.
Meteo 18-21 octombrie 2024. ANM anunță -3 grade în România

Meteorologii ANM anunță că în țară, vremea va fi rece pentru această dată, cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde valorile termice, în special cele diurne, vor fi apropiate de normalul climatologic al perioadei. Cerul va fi mai mult senin în vest, nord-vest și centru și variabil în restul țării, cu înnorări temporare în Dobrogea și în zona deluroasă a Olteniei și Munteniei, iar noaptea și în Moldova, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului unde vor fi rafale de 50…60 km/h și temporar de peste 70 km/h, precum și pe litoral, cu viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până la -7 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, spre 7…9 grade. Pe arii restrânse, în special în depresiuni și în nord-estul teritoriului, va fi ceață.

Meteo București

Vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai scăzută în zona periurbană, până în jurul valorii de 0 grade.

Citește și: Meteo noiembrie 2024. ANM a actualizat prognoza pe următoarele 4 săptămâni

meteo
meteo

Meteo sâmbătă, în România

Vremea se va menține rece pentru această perioadă, cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde valorile termice, în special cele diurne, vor fi apropiate de normalul climatologic al perioadei. Cerul va fi mai mult senin în regiunile intracarpatice și temporar noros în est, sud-est și parțial în sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului unde vor fi rafale de 50…60 km/h și temporar de peste 70 km/h, precum și pe litoral, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -7 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, spre 7…9 grade. Pe arii restrânse, în special în depresiuni și în nord-estul teritoriului, va fi ceață.

Meteo București

Vremea se va menține rece pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai scăzută în zona periurbană, până în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vezi și: Meteo 17-19 octombrie. ANM anunță -5 grade în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult