- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 22-25 octombrie. ANM anunță în ce zone vor fi 0 grade Celsius

22 Oct, 08:02 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță zonele în care se mențin temperaturile scăzute. Pe timpul zilei va fi puțin mai cald față de duminică și luni, însă nopțile vin cu temperaturi sub 0 grade.
Meteo 22-25 octombrie. ANM anunță în ce zone vor fi 0 grade Celsius

Conform meteorologilor, marți, în România, vremea se va menține frumoasă, iar valorile termice, în special cele diurne, vor continua să crească, astfel încât se vor situa uşor peste normele perioadei. Cerul va fi mai mult senin, doar noaptea va fi probabilitate de nebulozitate joasă în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai coborâte în depresiuni până la -6 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 12 grade. Pe arii restrânse, în special în sud, centru şi est, se va forma ceață.

Meteo București

Vremea va fi frumoasă în continuare, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi în creştere uşoară şi se vor situa peste cele specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, iar pe arii restrânse, dimineața, dar mai ales noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață, posibil asociată cu burniță sau ploaie slabă, cu o probabilitate mai mare în nord-est şi est. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în a doua parte a intervalului în estul şi sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 11 grade.

Meteo București

Vremea se va menține frumoasă, cu valori termice peste cele specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar vor fi condiții de ceață sau nebulozitate joasă, cu precădere noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 3…6 grade.

Meteo joi, în țară

Valorile termice diurne vor fi mai scăzute față de ziua precedentă în majoritatea zonelor, dar mai ales în est şi în sud-est, şi vor deveni în general apropiate de normalul climatologic al perioadei. La începutul zilei şi noaptea, cu precădere în zonele joase de relief, va fi nebulozitate stratiformă, pe alocuri ceață şi izolat burniță, iar în restul timpului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla moderat în regiunile sud-estice şi în extremitatea de sud-vest şi în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 10 grade în Dealurile de Vest.

Meteo București

Valorile termice vor fi mai scăzute față de ziua precedentă şi se vor situa în jurul normelor perioadei. La începutul zilei şi noaptea, vor fi nori joşi şi condiții de ceață, iar în restul timpului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Citește și: Meteo săptămâna 21-28 octombrie. ANM anunță zile cu -8 grade în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult