- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 23-25 iulie. ANM anunță ploi și caniculă și zilele următoare. Zonele afectate

22 Jul, 14:36 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea în teritoriu.
Meteo 23-25 iulie. ANM anunță ploi și caniculă și zilele următoare. Zonele afectate

Conform meteorologilor de la ANM, cerul va fi variabil, dar mai ales la începutul nopţii vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse în Transilvania, Muntenia şi estul Olteniei, precum şi la munte. Temperaturile minime se vor situa în general între 14 şi 23 de grade şi vor caracteriza o noapte tropicală, în special în regiunile sudice şi sud-estice.

Meteo București

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul nopţii, când vor mai fi condiţii pentru ploi de scurtă durată. Temperatura minimă va fi de 19…21 de grade, caracterizând o noapte tropicală.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, iar în sudul Olteniei, sudul, centrul şi estul Munteniei, precum şi în Dobrogea continentală, valul de căldură va persista. Disconfortul termic va fi ridicat şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi pe arii relativ extinse în Câmpia Română şi în Dobrogea continentală şi izolat în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi 25 de grade pe litoral şi vor caracteriza o noapte tropicală îndeosebi în regiunile sudice şi sud-estice.

Cerul va fi variabil, dar vor fi şi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza şi seara – în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse în centru, vest şi sud-vest, iar noaptea, pe alocuri, cel mai probabil în vestul ţării. În intervale scurte de timp, îndeosebi în zonele de munte, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp şi vor fi posibile căderi de grindină.

Citește azi și: Armata obligatorie în România. Traian Băsescu: „Ai obligația să reziști 30 de zile”

meteo
meteo

Meteo București

Valul de căldură va continua, cu disconfort termic ridicat şi indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 18…21 de grade, caracterizând o noapte tropicală. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi la începutul nopţii, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Meteo miercuri, în țară

Valorile termice vor fi în scădere uşoară, însă în sudul, centrul şi estul Munteniei, precum şi în Dobrogea continentală, valul de căldură va continua, disconfortul termic se va menţine ridicat şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat în vestul, centrul şi nordul ţării, iar din a doua parte a zilei şi în celelalte zone. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, local torenţiale, intensificări ale vântului, vijelii şi descărcări electrice. Vor fi posibile şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 15…25 l/mp şi izolat de peste 30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

Meteo București

Valul de căldură se va menţine, disconfortul termic va fi în continuare ridicat şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 17…20 de grade. Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, dar mai ales spre seară şi noaptea vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Citește și: Milioane de români care au rate la bancă primesc vestea cea mare de la BNR. ROBOR 22 iulie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult