- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 23-28 septembrie. Vremea se schimbă complet în România

23 Sep, 07:22 • Bumbeneci Diana
Săptămână cu noi surprize din partea meteorologilor. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se schimbă radical în mare parte a țării.
Meteo 23-28 septembrie. Vremea se schimbă complet în România

Conform meteorologilor ANM, luni, în România, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor mai crește ușor față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu unele înnorări după-amiaza în sudul țării și la munte, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali (în general 50…60 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, mai ales în depresiuni, se va semnala ceață.

Meteo București

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice mai ridicate decât mediile specifice datei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Ai mai putea citi și: Examenele de Evaluare Națională 2025 și Bacalaureat 2025.. Ligia Deca a publicat calendarul

Meteo marți, în țară

Vremea va continua să se încălzească ușor, dar în jumătatea de vest a țării va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, ce se vor manifesta cu precădere după orele amiezii, în Banat, Crișana, Maramureș, pe arii mai restrânse în Transilvania și izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri se vor înregistra cantități mai importante de apă și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări la munte și în regiunile intracarpatice, în special în timpul ploilor și va sufla slab și moderat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi în general instabilă, însă valorile termice se vor situa peste normele perioadei, în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare în vest, centru și nord. Cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 23 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar noaptea va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Meteo joi, vineri și sâmbătă, în România

Valorile termice se vor situa în general peste mediile specifice perioadei, dar spre sfârșitul intervalului vor fi în scădere și vremea va deveni instabilă.

Meteo București

Vremea va fi în continuare caldă, iar probabilitatea de precipitații redusă.

Ai mai putea citi și: Programul „Primul student din familie”. Ligia Deca dă vestea cea mare: sunt 104 milioane de euro pentru români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult