- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 24-26 septembrie 2024. ANM anunță zonele în care va fi ceață

23 Sep, 15:15 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM anunță prognoza meteo pentru la noapte și zilele următoare. Vremea se menține caldă, însă ploile revin în mare parte a țării.
Meteo 24-26 septembrie 2024. ANM anunță zonele în care va fi ceață

Conform ANM, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali (viteze în general de 45…55 km/h). Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, îndeosebi în zonele depresionare, se va forma ceață.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab. Temperatura minimă va fi de 10…13 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare în jumătatea de vest a țării și va fi variabil în rest. În Banat, Crișana, Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și Oltenia va ploua, îndeosebi în orele serii și pe parcursul nopții. Izolat vor fi descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în regiunile vestice și pe alocuri în centru și nord-est, cu viteze în general de 50…60 km/h, precum și la munte, cu rafale până în jurul a 80 km/h, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 18 grade pe litoral. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

Te-ar mai interesa și: Ce facturi la energie electrică și gaze vor plăti românii până în martie 2025. Sebastian Burduja: „Avem măsuri cinstite”

Meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 11…14 grade.

meteo
meteo

Meteo miercuri, în țară

Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat în vest, centru și nord. Mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice în Banat, Maramureș și local în Crișana, Transilvania, Oltenia și nordul Moldovei. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și pe suprafețe mici va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nord-est, cu viteze de 45…50 km/h, în zona montană, cu rafale în general de 55…60 km/h, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime, în scădere ușoară față de intervalul anterior în vest și în nord-vest, se vor situa între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri va fi ceață.

Meteo București

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea, când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Vezi și: Decisiva pentru românii care plătesc facturi la energie. Sebastian Burduja confirmă marea veste pentru 31 martie 2025

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult