- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 25-28 octombrie 2024. ANM anunță ce zone vor fi lovite de ploi și de temperaturi sub 0 grade

24 Oct, 14:48 • Bumbeneci Diana
Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele ore ale zilei de 24 octombrie, dar și pentru perioada 25-28 octombrie. În mai multe regiuni din România, ploile revin, iar temperaturile scad sub zero grade Celsius.
Meteo 25-28 octombrie 2024. ANM anunță ce zone vor fi lovite de ploi și de temperaturi sub 0 grade

Conform meteorologilor, la noapte, în țară, cerul va fi mai mult senin, însă în special în a doua parte a nopții se va forma ceață sau nebulozitate stratiformă, pe arii restrânse în sudul, centrul și estul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între -2 și 8 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei spre -6 grade și mai ridicate în Dealurile de Vest până spre 9…10 grade.

Meteo București

Cerul va fi senin, însă spre sfârșitul nopții va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade, mai scăzută la periferie până spre 1 grad.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, exceptând sud-estul și nord-estul teritoriului, unde va fi normală termic. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 grade în nordul Moldovei și 21 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, mai mici în depresiunile Carpaților Orientali spre -7 grade, dar mai ridicate în Dealurile de Vest spre 10…11 grade.

Vezi și:CFR anunță mersul trenurilor după trecerea la ora de iarnă 2024. Apar schimbări

Meteo București

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi senin, însă dimineața și în a doua parte a nopții vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

meteo
meteo

Meteo sâmbătă, în România

Vremea se va menține predominant frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult senin, însă la începutul zilei și în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate stratiformă, local în estul, sudul și centrul teritoriului și izolat în rest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 22 de grade, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -5 grade și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral spre 12…13 grade.

Meteo București

Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi senin, dar dimineața și noaptea va crește probabilitatea de a se forma ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Citește și:Meteo 24-27 octombrie 2024. Se schimbă radical vremea

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult