- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 26-29 iulie. ANM anunță furtuni și vreme instabilă în weekend

25 Jul, 16:09 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte, dar și zilele următoare. Ploile continuă să fie prezente în teritoriu.
Meteo 26-29 iulie. ANM anunță furtuni și vreme instabilă în weekend

Conform meteorologilor de la ANM, la noapte, în România, cerul va fi variabil în regiunile vestice, dar va avea înnorări în rest. Vor mai fi averse, trecător însoțite de descărcări electrice local în Dobrogea, pe arii mai restrânse în Muntenia și la munte și izolat în Oltenia, Transilvania și Moldova. Cantitățile de apă vor mai depăși pe alocuri 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele Carpaților Meridionali, în estul teritoriului, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.  Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 12 și 19 grade. Pe areale mici se va forma ceață.

Meteo București

Cerul va avea înnorări și trecător vor mai fi condiții pentru averse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi în general instabilă în jumătatea de est a țării unde, cu precădere după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial și pe alocuri se vor semnala descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20…30 l/mp. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în estul, sud-estul și sud-vestul teritoriului, pe crestele Carpaților Meridionali și pe areale mai mici în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, ușor mai ridicate în vestul și sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral și în deltă. Spre dimineață, izolat se va forma ceață.

Vezi și: HARTĂ. Alertă meteo de ploi torențiale și vijelii. 27 de județe ale țării sunt sub vizate de furtună și inundații masive

meteo
meteo

Meteo București

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea va deveni călduroasă în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe posibil însoțite de descărcări electrice în sud-estul și nord-estul țării, precum și în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 14 și 23 de grade, cu valori mai mici depresiuni. Pe areale mici vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi călduroasă în toată țara și va deveni caniculară în regiunile vestice și sudice și local în est, zone unde disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și cu înnorări temporare noaptea, mai ales în nord-nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în a doua parte a intervalului local în regiunile estice și izolat în extremitatea de vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10…13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23…24 de grade pe litoral.

Meteo Bucuești

Vremea va continua să se încălzească, devenind caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 35 de grade, iar cea minimă va fi de 17…20 de grade.

Citește și: România va fi lovită de un nou val de caniculă și de furtuni puternice. ANM anunță prognoza meteo până pe 19 august

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult