- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 26-29 octombrie 2024. ANM anunță în ce zone vor fi și -7 grade Celsius

25 Oct, 14:14 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza pentru acest final de săptămână. Iată cum va fi vremea până luni.
Meteo 26-29 octombrie 2024. ANM anunță în ce zone vor fi și -7 grade Celsius

Conform ANM,  la noapte, în țară, cerul va fi mai mult senin, dar în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în celelalte zone. Vântul va sufla moderat în sudul Banatului și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, mai mici în depresiunile Carpaților Orientali spre -7…-5 grade, dar mai ridicate în Dealurile de Vest spre 10…11 grade.

Meteo București

Cerul va fi senin, însă în a doua parte a nopții vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 3…5 grade, mai scăzută în zona periurbană până spre 0…1 grad.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea se va menține predominant frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult senin, însă la începutul zilei și în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate stratiformă, local în estul, sudul și centrul teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, temporar cu ușoare intensificări, ziua, în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra de la -5…-3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 12…13 grade în Dealurile de Vest.

meteo
meteo

Meteo București

Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi senin, dar dimineața și noaptea va crește probabilitatea de a se forma ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă de 1…5 grade, cu cele mai scăzute valori în zona periurbană.

Meteo duminică, în România

Vremea va fi caldă pentru sfârșitul lunii octombrie în cea mai mare parte a țării, în special în regiunile vestice, la deal și la munte. Cerul va fi variabil la senin, însă la începutul zilei și noaptea pe alocuri în estul și sud-estul țării și izolat în rest va fi ceață sau nebulozitate stratiformă. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări, ziua, în Moldova și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, mai scăzute în nord-estul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 și 11 grade.

Citește și: Meteo noiembrie 2024. ANM a actualizat prognoza pe 4 săptămâni

Meteo București

Vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, însă dimineața și în a doua parte a nopții se mențin condițiile pentru formarea ceții sau a nebulozității joase. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 5…6 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană spre 3 grade.

Meteo luni, în România

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 3 și 11 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu nebulozitate joasă în a doua parte a intervalului local în regiunile nordice, estice și centrale. În zona Carpaților Orientali și în Moldova, izolat și trecător, vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, cu precădere în zonele joase de relief se va semnala ceață.

Meteo București

Vremea se va menține în general frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, însă dimineața și în a doua parte a nopții va fi posibil să se formeze ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade.

Citește și:Meteo 25-28 octombrie 2024. ANM anunță ce zone vor fi lovite de ploi și de temperaturi sub 0 grade

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult