- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 26-31 mai 2024. ANM anunță cum va fi vremea până la finalul lunii

25 May, 15:02 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru finalul lunii mai. Temperaturile scad în mai multe zone ale țării.
Meteo 26-31 mai 2024. ANM anunță cum va fi vremea până la finalul lunii

Conform meteorologilor, la noapte, pe teritoriul țării, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 16 grade, cu valori mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață.

Meteo București: Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 9…12 grade.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare și izolat averse slabe după-amiaza în zona montană. Noaptea cerul se va înnora în regiunile estice și pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan și sudul Moldovei, iar ziua și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar minimele între 6 și 16 grade, cu valori mai coborâte în estul Transilvaniei, până spre 1…2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 9…12 grade.

Citește azi și: Fonduri nerambursabile de 50.000 de euro pentru fiecare român. Cum poți primi banii

meteo
meteo

Meteo luni, în țară

În regiunile din jumătatea de est, vremea va deveni răcoroasă, cerul va fi mai mult noros, aria ploilor se va extinde, iar vântul va avea intensificări temporare; pe alocuri se vor acumula cantități de apă mai însemnate, izolat vor fi căderi de grindină și vor fi posibile descărcări electrice. În restul țării, vremea va fi caldă și în general frumoasă; cerul va fi variabil, dar în orele după-amiezii vor fi înnorări temporar accentuate și pe areale restrânse averse, oraje și scurte rafale de vânt în Carpații Meridionali și Occidentali și zonele submontane aferente, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade.

Meteo București

Vremea se va răcori. Cerul se va înnora și, mai ales seara și noaptea, vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Meteo marți, în țară

În estul, sudul și centrul țării, precum și în zonele montane, vremea va fi relativ răcoroasă și în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate și pe arii extinse averse și descărcări electrice; în intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantități de apă însemnate și izolat vor fi căderi de grindină. În restul teritoriului, vremea va fi caldă, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade.

Meteo București

Vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…23 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal la sfârșitul lunii mai. Vor fi înnorări temporar accentuate și, în majoritatea zonelor, averse și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantități de apă însemnate și izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu ușoare intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade.

Meteo București

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi perioade cu averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Meteo joi, vineri, sâmbătă, în țară

Vremea va deveni caldă, cu precădere în ultima zi. Vor fi manifestări de instabilitate atmosferică în prima parte a intervalului în toate regiunile, apoi mai ales în jumătatea de nord-vest.

Meteo București

Vremea va deveni caldă, cu valori termice în creștere de la o zi la alta. În prima parte a intervalului, probabilitatea pentru averse se va menține ridicată.

Citește și: Anunțul care va bucura toți românii. Ministrul Florin Barbu: „Au intrat banii în conturi”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult