- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 31 iulie – 2 august. ANM anunță cum va fi vremea în primele zile ale lunii

30 Jul, 15:10 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza meteo pentru la noapte și zilele următoare. Vremea se schimbă radical.
Meteo 31 iulie - 2 august. ANM anunță cum va fi vremea în primele zile ale lunii

Conform meteorologilor de la ANM, la noapte, în țară, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 21 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre 4 grade.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 14…17 grade.

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi călduroasă în regiunile vestice, sudice și sud-estice. Temperaturile maxime, în general mai ridicate comparativ cu ziua precedentă, se vor situa între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 22 de grade, mai scăzute în zonele depresionare, în special în cele din estul Transilvaniei, până spre 5 grade. Cerul va fi variabil în zona montană și în regiunile nordice și mai mult senin în restul țării. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteo București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil după-amiaza și senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 14 grade.

Vezi și: Meteo 4 săptămâni. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august

meteo
meteo

Meteo joi, în țară

Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, iar în Câmpia Română și în Câmpia de Vest va deveni caniculară, unde și disconfortul termic va fi în creștere. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni, în special în cele din Carpații Orientali până spre 7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până spre 24 de grade.

Cerul va avea înnorări temporare în regiunile nordice, unde izolat vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice, iar în restul țării va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări în Dobrogea și mai ales în nordul Carpaților Orientali.

Meteo București

Vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 17…19 de grade.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi caniculară în regiunile sudice și local în est și izolat în centru, unde și disconfortul termic va fi în general ridicat. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 30 și 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, ușor mai scăzute în zonele depresionare.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în sud-estul teritoriului, dar cu înnorări temporar accentuate în regiunile vestice, nord-vestice și nordice unde local vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă însemnate, vijelii și grindină. În prima parte a intervalului, intensificări temporare ale vântului vor fi în zona montană înaltă, în vest și în sud-est.

Meteo București

Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 38 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vezi și: Vremea până pe 11 august. ANM a actualizat prognoza meteo pentru România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult