- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 6-8 octombrie. ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici

06 Oct, 08:06 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în ultima zi de weekend și în prima zi a săptămânii viitoare. Temperaturile scad în mare parte a țării.
Meteo 6-8 octombrie. ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici

Conform prognozei meteo ANM, duminică, în țară, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări şi averse, în Moldova, Dobrogea, la munte, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Maramureşului şi pe arii restrânse în rest. În regiunile estice şi sud-estice, pe alocuri cantitățile de apă vor depãşi 20…30 l/mp.

Pe suprafeţe mici, aversele vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vestul Olteniei şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în Dealurile de Vest şi 24 de grade în Muntenia şi Dobrogea, iar cele minime între 5 şi 15 grade. Pe areale mici se va forma ceaţă.

Meteo București

Vremea se va răci. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Vezi și:Un nou ciclon lovește România în weekend. Avertismentul climatologilor

Meteo ploi
Meteo ploi

Meteo luni, în România

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei în nord, centru, est şi sud-est, unde local va mai ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sudice, estice şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade, iar cele minime între 3 şi 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade, unde vor fi condiţii de brumă. Pe areale mici se va forma ceaţă.

Meteo București

Vremea va fi apropiată de normalul termic al datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade.

Ai putea citi:Marcel Ciolacu, mesaj de interes național pentru români. „Totul acum este despre economie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult