Conform meteorologilor, la noapte, cerul se va înnora treptat dinspre regiunile vestice, astfel că nebulozitatea va cuprinde cea mai mare parte a țării. Va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Oltenia, Moldova și izolat în Muntenia, iar pe crestele montane vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe alocuri în vest, în special la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Mai ales spre sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în sud-est, pe alocuri se va forma ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade pe litoral .
Cerul va fi variabil, cu înnorări sau ceață spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatură minimă va fi de 6…9 grade.
Valorile termice vor scădea față de ziua anterioară în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și va ploua, mai ales pe parcursul zilei și seara, în nord, în centru, local în sud și est și izolat în vest. La munte, la altitudini în general de peste 1500 m, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană, cu viteze mai mari în zona înaltă, unde se vor depăși 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiuni și 11 grade pe litoral. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.
Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…7 grade. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei și seara când trecător va ploua slab, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. În orele dimineților vor fi condiții de ceață.
Poți citi: O nouă lege în România. Sunt luați în vizor românii din diaspora
Valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, exceptând sud-estul unde vor fi în scădere. Cerul va fi variabil și doar izolat în Carpații Orientali vor fi posibile precipitații slabe mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare). Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, iar noaptea pe arii restrânse în sud-vest și nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime, mai coborâte decât în noaptea precedentă, între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral. Pe alocuri, dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață.
Vremea va continua să se răcească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor. În jumătatea vestică a țării, cerul va avea înnorări, iar spre seară și noaptea local va ploua. Pe crestele montane precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în Banat, Moldova, estul Munteniei și Dobrogea și la munte, cu vitezele cele mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.
Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.
Temperaturile vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă în vestul și parțial în centrul țării, iar în rest, se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări și va ploua, în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar noaptea în cele vestice, nordice și centrale. În zona montantă înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări, în prima parte a intervalului în sud-estul țării și în zona montană înaltă, apoi în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, cu cele mai ridicate pe litoral.
Temperaturile se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări în cursul zilei, când temporar va ploua, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.
Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale în rest. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul intervalului în jumătatea nordică a țării, iar la sfârșitul intervalului în nord și nord-est.
Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.
Vezi și: Guvernul oferă 12.500 de lei pentru românii din diaspora, care se întorc să muncească în România