- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 8-10 octombrie 2024. Meteorologii anunță zonele afectate de ploi, brumă și vânt puternic

08 Oct, 07:38 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se menține rece în mare parte a țării.
Meteo 8-10 octombrie 2024. Meteorologii anunță zonele afectate de ploi, brumă și vânt puternic

Conform meteorologilor de la ANM, marți, în țară, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, astfel valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar cu unele înnorări spre dimineață în Banat, unde izolat vor fi condiții de ploaie slabă.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 0…1 grad, unde vor fi și condiții de brumă, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral, spre 15…17 grade. Local va fi ceață, dimineața, mai ales în Transilvania și Moldova, iar noaptea cu precădere în centru, est și sud.

Meteo București

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă, astfel valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, mai scăzută spre 7 grade în zona periurbană, unde spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Citește și:Meteo 4 octombrie – 4 noiembrie 2024. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

meteo
meteo

Meteo miercuri, în țară

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, ziua în jumătatea de vest a teritoriului, iar noaptea în cea de est. Va ploua slab, pe parcursul zilei în Banat, Oltenia și Crișana, iar spre seară și la începutul nopții, izolat în Maramureș, Transilvania și posibil în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, estice și sud-estice, precum și în zona montană înaltă, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață, cu precădere în centru, est și sud-est.

Meteo București

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și în prima parte a nopții, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Citește și:Oferte catalog Lidl 7 octombrie. Începe săptămâna cu cele mai mici prețuri în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult