- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 9-11 octombrie 2024. Vremea se răcește radical în România

09 Oct, 07:38 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în mare parte din țară. Ploile continuă să își facă simțită prezența în teritoriu.
Meteo 9-11 octombrie 2024. Vremea se răcește radical în România

Meteorologii de la ANM anunță că miercuri, în țară, vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, ziua în jumătatea de vest a teritoriului, iar noaptea în cea de est. Pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi pe parcursul zilei, în Banat, Oltenia, Crișana, Maramureș și Transilvania și doar cu totul izolat în rest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile vestice, estice și sud-estice, precum și în zona montană înaltă, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață, cu precădere în centru, est și sud-est.

Meteo București

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și în prima parte a nopții, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Ai mai putea citi: Românii află ce taxe vor plăti în 2025. Cum vrea să convingă Guvernul Comisia Europeană că poate reduce deficitul în 7 ani

meteo
meteo

Meteo joi, în țară

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru a doua decadă a lunii octombrie în majoritatea zonelor țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente seara și noaptea îndeosebi în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în regiunile vestice și la munte. Dimineața și noaptea se va forma ceață pe arii restrânse, local persistentă în est și centru.

Meteo București

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Citește și: O nouă taxă SE MAJOREAZĂ de la 1 ianuarie. CFA România: „Acesta este un risc pe care va trebui să ni-l asumăm”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult