- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo de weekend. ANM anunță cum va fi vremea în perioada 18-20 mai 2024

17 May, 15:11 • Bumbeneci Diana
Meteorologii au actualizat prognoza pentru acest weekend. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se menține caldă, dar instabilă în mare parte a țării.
Meteo de weekend. ANM anunță cum va fi vremea în perioada 18-20 mai 2024

Conform meteorologilor de la ANM, la noapte, în România, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, izolat însoțite de descărcări electrice, în Crișana și Maramureș, local în Banat și Transilvania și pe arii restrânse în rest. Pe alocuri, cu precădere în zona Carpaților Occidentali, se vor acumula cantități de apă, în general, de 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între 2 și 13 grade. Meteo București: Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei în Transilvania, Maramureș, Moldova, precum și în zonele montane, unde local vor fi averse, însoțite izolat de descărcări electrice. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, cu valori mai ridicate în sudul Banatului și în Dealurile de Vest, până la 16 grade. Noaptea, pe alocuri, se va forma ceață.

Meteo București

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Ai mai putea citi și: Se dă startul ajutoarelor financiare umflate de la stat! Cine primește 50.000 de euro fonduri nerambursabile

meteo
meteo

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, dar și local instabilă după-amiaza și noaptea. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua local la deal, la munte și izolat în celelalte regiuni, iar noaptea în vest, în sud-vest și pe arii restrânse în rest. Pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate și vor depăși 20…30 l/mp. Izolat va cădea grindină și vor fi vijelii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în sudul Banatului și pe crestele montane, dar de scurtă durată și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde se vor înregistra 17…19 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între 8 și 15 grade.

Meteo București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade și cea minimă va fi de 10…12 grade.

Meteo luni, în țară

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, în jumătatea de vest a țării, la deal, la munte și doar pe suprafețe mici în celelalte regiuni. Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însemnate cantitativ și va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate în dealurile Banatului.

Meteo București

Vremea va fi schimbătoare. Cerul va fi temporar noros și vor fi perioade cu averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Citește azi și: Toți banii românilor vor fi verificați de ANAF. Guvernul a dat ordin. Au început primele confiscări

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult