- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo de weekend. ANM anunță temperaturi deosebit de scăzute până pe 22 octombrie

19 Oct, 08:40 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se menține deosebit de rece în teritoriu.
Meteo de weekend. ANM anunță temperaturi deosebit de scăzute până pe 22 octombrie

Conform meteorologilor ANM, sâmbătă, în țară, valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza în continuare o vreme rece pentru această perioadă; excepție vor face regiunile vestice și nord-vestice, unde se vor situa ușor peste mediile climatologice specifice datei.

Cerul va fi variabil în est și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului unde vor fi rafale, în general, de 50…60 km/h, precum și pe litoral, dar cu viteze mai mici, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -8 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, spre 7…8 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

Meteo București

Vremea se va menține rece pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai scăzută în zona periurbană, până în jurul valorii de -1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă, dar în continuare rece dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe litoral, mai ales la începutul intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jurul a 8 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

meteo
meteo

Meteo București

Vremea va fi frumoasă, dar în continuare rece, mai ales dimineața. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Dimineața și noaptea va fi posibil să se formeze ceață.

Meteo luni, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, astfel încât valorile termice diurne vor fi ușor peste normele climatologice în aproape toată țara. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, mai coborâte în depresiuni (spre -5 grade în cele din Carpații Orientali), dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral. Dimineața și noaptea, se va semnala ceață pe arii restrânse în zonele joase de relief.

Meteo București

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, astfel încât valorile termice diurne se vor situa ușor peste normele climatologice. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 2…5 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult