- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo noiembrie 2024. ANM a actualizat prognoza pe 4 săptămâni

25 Oct, 08:23 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. O nouă prognoză meteo aduce schimbări complete ale vremii în România.
Meteo noiembrie 2024. ANM a actualizat prognoza pe 4 săptămâni

n următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi apropiate sau ușor peste cele normale, se arată în prognoza pentru următoarele patru săptămâni, publicată vineri de ANM.

Săptămâna 28.10.2024 – 04.11.2024
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 04.11.2024 – 11.11.2024
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.
Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

Citește și:Meteo 25-28 octombrie 2024. ANM anunță ce zone vor fi lovite de ploi și de temperaturi sub 0 grade

Săptămâna 11.11.2024 – 18.11.2024
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări.
Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-vestice.

Săptămâna 18.11.2024 – 25.11.2024
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

meteo
meteo

Meteo vineri în România

Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, exceptând sud-estul și nord-estul teritoriului, unde va fi normală termic. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 grade în nordul Moldovei și 21 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, mai mici în depresiunile Carpaților Orientali spre -7 grade, dar mai ridicate în Dealurile de Vest spre 10…11 grade.

Vezi și:CFR anunță mersul trenurilor după trecerea la ora de iarnă 2024. Apar schimbări

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult